100 جرام سالمون مدخن
1 بصل متوسط مفروم
2 عود بقدونس فريش
ملح وفلفل
1 ملعقة كبيرة كابرى
5 خرشوف مجمد
لصوص الهولنديز :
4 صفار بيض
1/4 كوب عصير ليمون
1/2 كوب زبدة ذائبة
بابريكا
ملح و فلفل
اخفقى بقوة صفار البيض وعصير الليمون معا ف وحتى يصبح الخليط سميكا وتضاعف في الحجم
تواصلى بسرعة فى الخفق و يجب الحرص على عدم السماح للبيض ان تسخن جدا و الا سوف تنضج
قومى بتسييح الزبدة و تضاف الى البيض مع الخفق فى الخلاط المستمر
للحشو :
افرمى البصل مع البقدونس مع السالمون و ملح وفلفل فى الكبة
ضعى الخليط داخل الخرشوف و يدخل الفرن لمدة 5 دقائق
ارفعى الخرشوف ثم ضعى الصوص على الخرشوف مع الكابرى و يدخل الفرن لمدة 10 دقائق و يقدم بالهنا