أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

129870 نصائح لعدولات عند طهى البقوليات


[IMG]https://**- /islamic/up/0096.gif[/IMG]

نصائح عند طهى البقوليات


نصائح لعدولات عند طهى البقوليات








نصائح عند طهي البقوليات من ايه كيوان

* نقع البقوليات لمدة 8 ساعات على الاقل بيدى فرصة لمسببات الانتفاخ انها تخرج منها.
* وقت السلق يفضل اننا نرمى المية بتاعت اول غلوة ونحط مية نظيفة كده هنقلل من الانتفاخات جدا .
* أما بخصوص الملح ف اتعاملوا معاها زى اللحمة بالظبط الملح بيتحط بعد التسوية الكاملة .





إظهار التوقيع
توقيع : al asraa
#2

افتراضي رد: نصائح لعدولات عند طهى البقوليات

شكرا ياقمر
إظهار التوقيع
توقيع : omelbanat
#3

افتراضي رد: نصائح لعدولات عند طهى البقوليات

تسلمي ياقمر شكرا لكي حبيبتي
إظهار التوقيع
توقيع : لولو حبيب روحي


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
أفضل شي عند البنات... افضل شي عند الشباب مونه الامورة فتيات تحت العشرين
موسوعه لامراض الاطفال yasmen ali العيادة الطبية
التأخر اللغوى عند الاطفال واسبابه أميرة القصر العناية بالطفل
نصائح عند طهي البقوليات ام اروي استشارات ونصائح مطبخية
التقيؤ المتكرر عند الرضيع توتى 1 مرحلة الحمل والولاده


الساعة الآن 02:54 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل