تضاف المقادير الجافة جميعا معا وتخلط +يضاف السمن السائح للخليط السابق ويمزج +يضاف البيض للخليط السابقويعجن حتى تحصل على عجينة لينة نوعا +تصب فى صاج سويسرول مدهون جيدا وتخبز فى فرن حار حتى تنضخ +تقلبعلى ورقة مرشوشة بالسكر البودرة وتترك لتبرد+تقسم الكعكة الى قسمين طولا +يغطى احد القسمين بالمربى ويوضع عبية النصف الاخر ثم يقطع الى قطع متساوية (جاتوه)+برش السطح بالسكر البودرة ويقدموادى الطريقة مش حرماكم من جاجة
اى حد عايز اى حاجة فى مجال الحلويات انا تحتى امره فى اى حاجة
عارفين الى مش حترود حعمل فيها ايه حاكلها اه
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع