أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي طاجن الحم المغربى علشان تجددى فى العيد

طاجن الحم المغربى علشان تجددى فى العيد
المقادير
لحم غنم أو بتلو حسب الرغبه
بصل ، ثوم
مشمش مجفف ، قراصيا ( خوخ المجفف )




طماطم ، جنزبيل
زبده
التوابل : زعفران ، ملح ، كمون، فلفل أبيض ، شطه حسب الرغبة
الطريقة
- نقطع اللحم قطع كبيره نوعا ونسلقها مع البصل والثوم ونصف كميه التوابل.
- ننشل اللحم ونضيف للشوربة عصير اللطماطم ونكمل التسويه ونضيف لها المشمش والقراصيا
- نضيف اللحم للشوربة مرة اخري ونضعها في الطاجن ونكمل التسوية، وبالهنا والشفا.



إظهار التوقيع
توقيع : nadaahmed
#2

افتراضي رد: طاجن الحم المغربى علشان تجددى فى العيد

رد: طاجن الحم المغربى علشان تجددى فى العيد
إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#3

افتراضي رد: طاجن الحم المغربى علشان تجددى فى العيد

تسلم الايااااااااااادي
إظهار التوقيع
توقيع : لولو حبيب روحي
#4

افتراضي رد: طاجن الحم المغربى علشان تجددى فى العيد

تسلمي يا جميلة
إظهار التوقيع
توقيع : sweet flower
#5

افتراضي رد: طاجن الحم المغربى علشان تجددى فى العيد

تسلم الايادى

#6

افتراضي رد: طاجن الحم المغربى علشان تجددى فى العيد

تسلمين يانور العين
إظهار التوقيع
توقيع : ليبية وافتخر


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
طاجن البامية باللحم الضأن،طريقه عمل طاجن البامية باللحم الضأن،طريقه تحضير طاجن ا ريموووو مطبخ اللحوم
طاجن السمك , طريقة عمل طاجن السمك , طهى طاجن السمك محبه لله المأكولات البحرية
اهتمى بنفسك علشان محدش فاضى لك بنوتة زى العسل الارشيف والمواضيع المكررة
الحمام المغربى , طريقه عمل الحمام المغربى ,كيفيه عمل الحمام المغربى 2025 السفيرة عزيزة العناية بالجسم
طاجن اللحم بالبرقوق من المطبخ المغربى اسيرة 67 مطبخ اللحوم


الساعة الآن 12:04 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل