أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

وصفة طريقة عمل الفلفل الحار المحشي

طريقة عمل الفلفل الحار المحشي

ازيكم ياعدولات قبل ما اقولكم على الطريقة احب احذر انها فقط لمحبي
الأكلات الحاره والطبق ده من المقبلات

المقادير:
نص كيلو سجق بلدي مفروم
250 جرام جبنة كريم تشيز
فلفل حار مشقوق نصفين بالطول
طريقة عمل الفلفل الحار المحشي
الطريقة:
اولا: شغلي الفرن على درجة حرارة 220 فهرينيت

ثانيا: في وعاء شوحي السجق على نار متوسطه حتى يكتسب لونا بنيا
ثم اضيفي اليه الكريم اتشيز ولو عندك جبنة برميزان ممكن تديله شويه
كدة الخليط جاهز للحشو

ثالثا:هتاخدي مقدار معلقة طعام من الخليط وتحشي بيها قطع الفلفل وترصيها في بايركس




وتدخليها الفرن لغاية مالونها يبقى ذهبي شوية
وده شكلها
طريقة عمل الفلفل الحار المحشي
بالهنا والشفا تحياتي اختكم(مرمورة)
طريقة عمل الفلفل الحار المحشي



#2

افتراضي رد: طريقة عمل الفلفل الحار المحشي

يسلموووووووووو
#3

افتراضي رد: طريقة عمل الفلفل الحار المحشي

تسلم الايادي
إظهار التوقيع
توقيع : ام حامد


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
أسرارحول لسعه وحرارة الفلفل الحار عمة طلائي الطب البديل
فوائد الفلفل الحار السبع جزائرية فلسطينية منوعات x منوعات - مواضيع مختلفة
عمركو شفتوا شجرة الفلفل الأسود إم البراء صور x صور
أسباب تقنعك بتناول الفلفل الحار اللهم ارزقنى التقى الطب البديل
لسعة الفلفل الحار لافالانتينا الطب البديل


الساعة الآن 06:44 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل