أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

MMS لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا


السلام عليكم

حبايبي الحلويين





بما اني قاعده في بيت ماما ومبخرجش منه فعندي خبره مطبخية والحمدلله



فلو عندك اي استفسار بخصوص تحضير اكله معينه او

لو عندك بواقي اكل ومش عارفه تعملي بيهم ايه

تعالي هنا حكي سؤالك وان شاء الله حرد عليكم

في امان الله




#2

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

تسلمى يا قمر
موضوع مميز

إظهار التوقيع
توقيع : ندى ام
#3

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

تسلمى حبيبتى انا عايزه بسبوسه على اصولها

ممكن

إظهار التوقيع
توقيع : حبى الوحيد
#4

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

تسلمي والله موضوع رائع وياريت يثبت عشان نلاقيه لما نحتاجه
إظهار التوقيع
توقيع : sho_sho
#5

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ندى ام
تسلمى يا قمر
موضوع مميز

تسلميلي يا حبيبتي

#6

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حبى الوحيد
تسلمى حبيبتى انا عايزه بسبوسه على اصولها

ممكن

من عيوني يا حبيبتي

بس قوليلي الاول بسبوسه ساده ولا بحشو ؟؟

#7

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sho_sho
تسلمي والله موضوع رائع وياريت يثبت عشان نلاقيه لما نحتاجه

الله يخليكي يا حبيبتي

ان شاء الله

منورة موضوعي بطلتك

#8

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

الاتنين انا بحبهم اوووووووووووووووى
إظهار التوقيع
توقيع : حبى الوحيد
#9

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

شطورة ماشاء الله عليكي
موضوع جميل
يسلمووووو

إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#10

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

تسلمي ياقمر موضوع حلو كتير
ويثبت لفترة

رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#11

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حبى الوحيد
الاتنين انا بحبهم اوووووووووووووووى
المقادير2 كوب سميد3⁄4 كوب سكر2 ملعقة كبيرة جوز الهند180 جرام لبن زبادي1⁄2 كوب زبدة، اوسمنة مع قشطة او ممكن الاستغناء عن القشطة1 ملعقة كبيرة بايكينغ باودر، ممسوحةرشة فانيل

اللشربات:2 كوب سكر1 1⁄2 كوب ماء1⁄2 عصير ليمون حامضطريقة


الطىيقة

. تخلط جميع مقادير البسبوسة مع بعضها جيداً.2. يوضع الخليط في صينية كبيرة مدهونة ثم توضع الصينية في الفرن مع المتابعة.3. يجهز القطر حسب الطريقة التقليدية.4. تخرج الصينية من الفرن ثم تسقى بنصف كمية القطر وهي ساخنة، يرش الوجه بقليل من المكسرات وجوز الهند.5. تعاد الصينية مرة ثانية إلى الفرن تحت الشواية لدقيقة ليحمر وجهها، تخرج وتسقى بباقي كمية الشربات

#12

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مايا علي
تسلمي ياقمر موضوع حلو كتير
ويثبت لفترة

رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

تسلمي حبيبتي

#13
....

شكراااا

#14

افتراضي رد: لو عندك اي استفسار بخصوص المطبخ.. تعالي اساليني هنا

كنت عوزة اعرف وجه المكرونة البشامل بينشف معي ليه او بيعمل طبقة منفصلة لوحده عن المكرونة
إظهار التوقيع
توقيع : ام التسابيح


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
أكبر حزمة كتب الطبخ المصورة بألوان الطيف 2025 djabba1 كتب طبخ
نصاايح مجربة لتنظيف المطبخ نٌےـجَےـوِى ٱلجَےـزٱئريّےـة31 الارشيف والمواضيع المكررة
عندك مشكلة بتحميل اى تطبيق من الماركت ؟ تعالي هنا زهرة كليمانس123 موبايلات - جوالات
داتا وقواعد بيانات ارقام جوالات حسب طلبك واختيارك على مستوى العالم العربي جنة الياسمين سوق عدلات النسائي العام
طرق تزيين سلطة بالخيار يمكن الاستفادة منها هبة الرحمان2 سلطات ومقبلات


الساعة الآن 02:14 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل