البيف ستروجانوف,طريقة البيف ستروجانوف,أطباق رئيسية مميزة
البيف ستروجانوف,طريقة البيف ستروجانوف,أطباق رئيسية مميزة
النوع:
طبق رئيسي
عدد الأفراد:
3أفراد
المدة:
20دقيقة
المقادير:
ظرف من خلطه البيف ستروجانوف الجاهزة
نص كيلو لحم مقطعا شرائح رفيعه
بصل صغير مفروم ناعم
فلفل حلو اذا في اللون الاحمر بيكون افضل مقطعا مكعبات متوسطة
ومشروم مقطع ممكن علب وممكن فريش
لبن قليل الدسم 300 مل
الطريقة:
1. اقلي البصلي بشوية زيت وثم ضيفى اللحم وقلبيهم حتى تستويي اللحمة شوية وبعدها نضيف المشروم والفلفل الحلو
2. اخلطى خلطه الستروغانوف الجاهزة مع اللبن وضيفى على اللحم وقلبيهم شوية من وقت للتاني وعندما يغلي خففى النار واتركيهم حوالي 10 دقايق على نار خفيفه مع التحريك من وقت للتاني
3. الرز: حوالي كباية ونص رز مصري اغسلية مرتين وبعدين انقعية بالمية شوية
4. ثم سوى الارز على نار خفيفه وممكن تقدمية مع الارز او الباستا