- الشوربه
لازم علي الاقل صنف شوربه ممكن المشروم لان اغلب الناس بتحبها او شوربه الشعريه بالتربيه او شوربه الخضر بالكريمه
- المقبلات و المعجنات
السمبوسك و الرقاق و الجلاش و السبرينج رولز والبوريك وفطاير السبانخ والجبنه والزعتر
-السلطات
انواع السلطه الخضراء بالتتبيلات المختلفه هي الافضل في الحر ده
- اللحوم
لو العزومه كبيره ومهمه يبقي لازم صنف رئيسي زي الديك الرومي او الفخده البتلو ولو العدد قليل يبقي الفخده الضاني او البط
وصنف او صنفين تانيين من اللحوم انا باحد جدا صدر الرومي المخلي والمعمول شرايح مثل اللحمه البارده كل الناس بتحبه وكمان الريش اللي بالعسل تحفه
- المحشي
طبعا لا يعلي علي ورق العنب بس لو صعب عليكي اي نوع محشي
- الارز والمكرونه
الارز البخاري جميل جدا وبيعجب الناس اوي وارز الخلطه برضه حلو وخاصه مع الديك الرومي ومطلوب والمندي والبرياني او اي صنف ارز خفيف
اما المكرونه فانا باعمل دايما اما النجرسكو او اللي بالجمبري والكريمه
- الحلو
الحلويات الشرقيه سواء الكنافه والبقلاوه وام علي مطلوبين بس الحلويات اللي باستعمال الفواكه هم احلي حاجه
وطبعا تورته الايس كريم في الحر ده مغريه
قائمه لبوفيه العزومه قائمه مهمة جدا للعزومه
قائمه لبوفيه العزومه قائمه مهمة جدا للعزومه
قائمه لبوفيه العزومه قائمه مهمة جدا للعزومه