أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

وصفة {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

بسم الله الرحمن الرحيم ازيكم يا عدولات انا انهاردة كتبتلكم وصفة لذيذة من مطبخى يعنى مش منقول

المقادير:
ربع كيلو ارز بسمتى
نصف كيلو لحم سمك بدون شوك مكعبات
2 جزرة متوسطة مبشورة
كباية وتلت تربع شوربة
شوية اوراء كزبرة خضرة
ثمن كيلو فاصوليا خضراء
ملعقتين كبار جوز مبشور





للنقع:6 ملاعق كبيرة زيت زيتون
ملعقتين كبار عصير ليمون
ملح و فلفل وذرة شطة

الطريقة:
1 تخلط مواد النقع فى طبخ غويط و ينقع فيها السمك ويقلب بعدين يتغطى ويتساب فى الثلاجة على الاقل اربع ساعات
2 توضع الشوربة فى اناء ونحطلها الرز ونص ملعقة ملح ويرفع على النار لما يغلى نغطى الاناء ونسيبو يغلى على النار الهادية حوالى 40 دقيقة
3 تنشل مكعبات السمك من سائل النقع وتوضع فى طبق الفرن وتشوى فى الفرن الساخن حوالى 8 دقائق مع تقليبها من وقت لاخر ورشها بسائل النقع
4 تطهى الخضراوات على البخار مدة 5 دقائق او تسلق
5 نصب الخضراوات فى طبق التقديم السخن وينخلط بالخضراوات والجوز المبشور وينرص السمك على الوش ويتزين باوراق الكزبرة ويتقدم وبالهنا والشفا واوعو تنسو الردوووووووود اصل انا تعبت من كتر مانا بكتب



إظهار التوقيع
توقيع : توتة واحلى بنوتة
#2

افتراضي رد: {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

تسلم ايدك يا جميلة
ابقى هاتيلنا صورة بقى

إظهار التوقيع
توقيع : حسناء
#3

افتراضي رد: {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

تسلم إيدك حبيبتى
إظهار التوقيع
توقيع : Nothing To Lose
#4

افتراضي رد: {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

تسلم الايااااااااااااادي يا قمر
إظهار التوقيع
توقيع : همس بلا لمس
#5

افتراضي رد: {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

تسلم الايادي

إظهار التوقيع
توقيع : ام هنا
#6

افتراضي رد: {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

اوكى هبقى اجيب صور
إظهار التوقيع
توقيع : توتة واحلى بنوتة
#7

افتراضي رد: {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

يسلمووووووووووو
إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#8

افتراضي رد: {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

تسلمي ياقمر
إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#9

افتراضي رد: {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

تسلم الايادى
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#10

افتراضي رد: {من مطبخى} ارز بالسمك والخضروات

تسلم ايديكي
إظهار التوقيع
توقيع : ضــي القمــر


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
الارز باللبن بالآيس كريم من مطبخى ارز بلبن عادى وبلآيس بالصور طريقه عمل رز بلبن عمر ابانا وعائشه امنا من مطبخي
تجميع اكلات وحلويات العيد ( من مطبخ العدولات الحلوين ) كل عام وانتم بخير سيسو زيزو اكلات عدلات
طريقة عمل الارز البسمتى بالكارى والدجاج من مطبخى, تعلمى كيفية عمل ارز البسمتى بالدجاج ام سيف 22 من مطبخي
طريقة عمل ارز بسمتى من مطبخى حورية وطن من مطبخي
مقلوبة السمك,طريقه عمل مقلوبه السمك البحرينيه من مطبخى 2025,المقلوبه بالسمك ريموووو من مطبخي


الساعة الآن 10:13 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل