أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

حصرياً منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي
منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي
منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي
منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي


منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي


منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي


المقادير

كيلو دقيق
كوب ونصف زبدة او سمنه
نصف كوب سكر
معلقة خميرة ندوبها في شوية ميه وسكر
نصف كوب ماء اوحسب نوع الدقيق


منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي


الطريقة

نعجن المكونات مع بعض نبدأ بالمواد الجافة وبعدين نضيف السمنه والميه لحد ماتتماسك مع بعضها

نسيب العجينة ترتاح تقريبا ساعه






نجهز العجوة (نفصص التمر ونحمره في شوية سمنة او زبدة)


نبدأ نفرد العجينة بالطول ونحط عليها التمر بالشكل ده


منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي



نلف العجينة على التمر بشكل اسطواني لحد ماتغلفه كله


منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي


نقطع العجينه قطع صغيرة بالشكل ده
ونسيبها تتخمر شوية


منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي


نرصها في الصينية مدهونة سمنه وندخلها الفرن على نار متوسطة تقريبا ربع ساعه
نطلعها ونسيبه يبرد ويقدم بالهناء والشفاء


منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي



إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#2

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

تسلم الايادي حبيبتي
شكلها شهي

إظهار التوقيع
توقيع : روزة
#3

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

يمي يمي يمي شهياا
بالهنا لكم
مشكوره

إظهار التوقيع
توقيع : امونه احمد
#4

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

نورتوني
إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#5

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

تسلم ايديك يا جوجوتى
إظهار التوقيع
توقيع : ندى ام
#6

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

يسلموووو
إظهار التوقيع
توقيع : محبة صديقاتها
#7

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

الله يا حبى حلوة اوى
تسلمى يا عمرى يا احلى شيف
رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

إظهار التوقيع
توقيع : حسناء
#8

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

احنا كمان بالمغرب عندنا حلوة التمر من الاساسيات بمائدة عيد الفطر بس المقادير بتختلف بس نفس الشكل
وبنضيفلها السكر الصقيل

إظهار التوقيع
توقيع : ام الاء وبيان2
#9

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

تسلم الايادى يا شيف
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#10

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

تسلمولي ياعسلات
إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#11

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

شوفي ده شكل اللي قلتلك السكر الصقيل هو السكر الكلاصي يعني مطحون
مش عارفة انتو بتقولولو ايه


رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

إظهار التوقيع
توقيع : ام الاء وبيان2
#12

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

ايوة فعلا هو المطحون
تسلمي حبيبتي

إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#13

افتراضي رد: منين بالتمر من مطبخي,وصفة المنين بالعجوة من مطبخ نفرتيتي

تسلم ايديكي
إظهار التوقيع
توقيع : ضــي القمــر


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
موسوعة اكلات حصريه من مطابخ العدولات مواضيع حصريه فى منتدى عدلات ندى ام المعجنات والفطائر
ادوات مطبخ جديدة - اواني جديده للمطبخ الحديث سوسو الامورة ادوات واجهزة منزلية
بطاطس مشوية بطريقة سهلة وسريعه,أصابع البطاطس المشوية من مطبخ نفرتيتي الملكة نفرتيتي من مطبخي
فطائر الفراخ بالتوست,وصفة فطائر الدجاج بخبز التوست من مطبخ نفرتيتي الملكة نفرتيتي من مطبخي
المنين جاى منين يا ترى ؟؟؟؟؟اكيد جاى من عند باب نونو يالة نشوف. نونو حسن المعجنات والفطائر


الساعة الآن 03:31 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل