السلام عليييييييييكم ورحمة الله وبركاته ..
ازيييكم ؟!
عامليييين ايه ي حلوييين ي قمامير ؟
يآرب كلكم تبقوا كويسين وآخر تمآم
...
جآية أقولكم النهآردة على حاجه تحففففففة
حاجه إنما إيييه
ورخييصة والله مش غالية ابدا وموجودة فكل بيت ..
أكيد طبعاً عرفتوها من العنووان .. >> ي عبيطة ي "حدووتهـ "
الزززززززززززززززززززززززززباااااااااااادي !!
احم احم الموووهييييم ..
اختكم بشرتها دهنييييية جداااااً وعندهآ حبوب كتيير
لأ وعنيده كمان ، يعني مابتروحش بسسسرعه !! غلسة والله ..
مش طبعا زي القمررراية دي اللي وشهآ "الله اكبر الله اكبر" مافيهوش الهوووااا !!
كنت قريت قبل كده عن فوايد الزبادي كماسك للبشرة ... بس كنت اقرى انه بيبيض الوش
بينعش ... والخ من الحاجآت اللي يعني مش محتاجاها أووي ولا بدور عليهاآ ..
لكن قريباً اكتشفت انه مش بس بيبض وشك ويفتحه ، لا !
ده كماااان بيقلل من الحبوب وبيصفي الوش مع الاستخدااام !!
معقوووووووووول ؟؟!
كل ده موجود في الزبادي وانا معرفش !
ايوووووووون ..
وده عن تجربة .. لإني طبعاً مش هأذيكم ي "عدووولاتي"
دي حآجه انا جربتها على وشي
لأ !
ومعلومة كمان ، يستحب أن يكون الزبادي "قديم" .. أيوه قديم !
يعني يبقى Expired منتهي الصلاحية ..
او منسي في المطبخ كتيييير ..،
طيب انتي بتعمليه ازاي بالظبط ي بنوتهـ ؟
هقولكم ..
بجيب زبادي يكون قديم عندنا ، افتح الفرن العااادي واحطه جواه من غير طبعا طببعا ما أولعه ..
أسيبه ليلة واصحى الصبح ألاقي الزبادي على وشه ميا وريحته مش حلوة
ولكن :
هوا ده المطلوب
ايوه ..
عايزين تبقى البكتيريا اللي فيه نشيطة جداااا لإن هي اللي هتعمل على محاربة الحبوب وتصفية وشك
وبعدين مش محتاج قوالة او علام .. هتجيبي الزبادي وبصوابعك تاخدي حبة وتدهني وشك كلله وكويس جدا وفكل أماكن الحبوب