أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

وصفة طريقة تحضير الفراخ المحشى بالارز والكبد

المقادير :
فرخة مغسولة جيدا
كوب ارز مغسول ومتصفى
بصلة متوسطة مبشورة
حوالى ربع كيلو كبد فراخ مقطعة قطع صغيرة
التوابل(ملح - فلفل اسود - كمون - كزبرة )
مرقة الدجاج
ربع كوب سمنة


الطريقة :
فى اناء متوسط الحجم نضع السمنة على النار حتى يسخن
ثم نضع فيه الكبده حتى تنضج ويجف الماء منها تماما
بعد ذلك قومى باضافة الارز المغسول والمصفى من قبل
وهدى النار شوية وقلبى الارز جيدا مع الكبد لحد ما ينشف منه الماء يعنى تقريبا لمده خمس دقائق
بعد ذلك نضع البصلة المبشورة ونقلب الارز والكبد والبصل لمدة ثلاث دقائق اخرى ثم نضيف التوابل
وبعد ذلك نضيف مرقة الدجاج
بعد ان يتشرب الارز للماء سوف تلاحظى ان الارز مازال نىء بعض الشىء لا تنسى انه سوف يوضع على النار مرة اخرىبعد ذلك ارفعى الاناء من على النار واتركيه حتى يبرد
قومى باغلاق الفتحة العليا للفرخة بخلة الاسنان وقومى بحشو الفرخة سوف تلاحظى ان جوف الفرخة صغير ولن يساع كل الحشو قومى بحشوها من تحت الجلد مثل المطاعم اللى بندخلها نلاقى الفرخة ذى الديك الرومى بعد ما تخلصى الحشو حطى رجل الفرخة على بعضها بالطريقة المعتادة يعنى تكتفيها






ثم توضع في صينية و تحمر في فرن درجة حرارته معتدلة لمدة ساعة تقريباً
ثم تقدم ساخنة مع الأرز المفلفل وبالهنا والشفا

طريقة تحضير الفراخ المحشى بالارز والكبد







#2

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

إظهار التوقيع
توقيع : حياه الروح 5
#3

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#4

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

يسلموووووووو
#5

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

يسلمووووووو
إظهار التوقيع
توقيع : عمة طلائي
#6

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة فريحه
رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هبه شلبى
رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نوران66
يسلموووووووو

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عمة طلائي
يسلمووووووو
شكرا لمروركم

#7

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

00000000000000

#8

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

0000000000

#9

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

00000000000
#10

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

0000000000
#11

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

كككككككككككككك
#12

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

............
#13

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

=============
#14

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

0000000000
#15

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

=========

#16

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

000000000

#17

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

0000000000
#18

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

00000000

#19

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

ىىىىىىىىى
#20

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

إظهار التوقيع
توقيع : محبه لله
#21

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة محبه لله
رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد
تسلمى يا قمر

إظهار التوقيع
توقيع : يوسف نور عنيا
#22

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

إظهار التوقيع
توقيع : شروق ملكة زمانى
#23

افتراضي رد: الفراخ المحشى بالارز والكبد

تسلم ايدك يارب

إظهار التوقيع
توقيع : ضــي القمــر
#24

افتراضي رد: طريقة تحضير الفراخ المحشى بالارز والكبد

روووعة تسلم الايادي يا شيف




#25

افتراضي رد: طريقة تحضير الفراخ المحشى بالارز والكبد

يسلموووووووووووو

#26

افتراضي رد: طريقة تحضير الفراخ المحشى بالارز والكبد


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة اسواق السعودية
يسلموووووووووووو
تسلمي يا قمر

إظهار التوقيع
توقيع : يوسف نور عنيا
#27

افتراضي رد: طريقة تحضير الفراخ المحشى بالارز والكبد

تسلم ايدك ياقمر

إظهار التوقيع
توقيع : جنا حبيبة ماما


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
طريقة عمل الفراخ المحشية فريك..اسهل طريقة لعمل الفراخ المحشية بالفريك والكبد والقوانص ام مالك وميرنا مطبخ الدجاج
جمبرى بالارز خطوات عمل جمبرى بالارز تحضير عمل جمبرى بالارز ندى ام المأكولات البحرية
طريقة عمل رول الفراخ المحشى من مطبخى ام سيف 22 من مطبخي
كيفية تحضير الدجاج المحشى بالأرز المتبل ,طريقة سهلة لعمل الفراخ المحشية بالأرز ام سلمة مطبخ الدجاج
طريقه عمل محشى الكوسا والباذنجان الدايت،الكوسا المحشى الدايت،الباذنجان المحشى لل ريموووو اكلات للرجيم واطباق صحية


الساعة الآن 04:30 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل