الدجاج المقرمش
نتبل الدجاج اطول فتره ممكنه بــ
بصل بودر
توم بودرة
ملح-فلفل-زعتر
ليمون او خل
كاتشب
صويا صوص
[IMG]https://up.***- /uploads/14023202132.jpg[/IMG]
نقوم بتحضير بيض ودقيق ونضع على الدقيق كل البهارات التى وضعناها فى تتبيله الدجاج+رشه صغيرة بيكنج باودر
ونضع الدجاج فى الدقيق ثم البيض ثم الدقيق ونقليها فى زيت غزير
الاول الحراره تكون عاليه وبعدين نخفضها وقبل ما نشيل الدجاج نعلى الحراره مره اخرى
فى النهايه
[IMG]https://up.***- /uploads/14023209101.jpg[/IMG]
ارز الريزو
هو يتكون من ارز،دجاج،صوص
الارز
نقوم بتحمير بصله او نقوم بكرملة معلقتين سكر
لحد ما اللون يكون بنى نضع الارز ونقوم بتحميره
ونضع عليه ملح-فلفل اسمر-بابريكا
معلقة كاتشب-معلقة صويا صوص-مكعب مرق دجاج
ونضيف بعد ذلك عليهم الماء ونتركهم حتى تمام الاستواء
[IMG]https://up.***- /uploads/14023202131.jpg[/IMG]
الدجاج
نقوم بوضعه فى نفس تتبيله الدجاج
ونقوم بتحميره بوضعه فى دقيق مبهر فقط بدون بيض
[IMG]https://up.***- /uploads/14023202134.jpg[/IMG]
وبعد تحميره
[IMG]https://up.***- /uploads/14023202135.jpg[/IMG]
الصوص
معلقة كبيرة كاتشب
معلقة كبيرة صويا صوص
معلقه كبيره باربكيو صوص
معلقة صغيرة خل
ويتم تقليبهم
[IMG]https://up.***- /uploads/14023202133.jpg[/IMG]
فى النهايه
[IMG]https://up.***- /uploads/14023209103.jpg[/IMG]
[IMG]https://up.***- /uploads/14023209102.jpg[/IMG]