أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي مناقشة تسويه البطاطا بالفرن


السلام عليكم يا بنات
فى الاخت حور كاتى نزله موضوع

عن البطاطا فى اكلات سريعه

فوجد ان كل وحده لها طريقة
انا مثلا بشويها بالفرن لو كبيره
بشقها وسويها وفى نصف السوى برش سكر
على الوجه بيتحول كرميل
بتكون طعمه
وكمان
بعملها
صينيه بالفرن




المقادير
بطاطا مسلوقه ومهروسه
كوب حليب
معلقة كبيرة سمن بلادى او ذبده
سكر حسب الرغبه
جوز هند
تخلطى كل المقادير معا
وتفرديها فى صينيه مدهونه وترشى المكسرات
تدخل الفرن
تحمر من الجوانب كده تم النضج
بالف هنا
وفى الصيف تاكليها من الثلاجه

يلا كل عدولة تقول طرقتها
مناقشة للئفاده
يا بنات



إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#2

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

انا بعملها زى ام حور كاتى بحطها فى صنيه كبيره فى الفرن
#3

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

انا بسوى البطاطا من غير ماء خالص ... بحطها فى حلة وأغتيها بورق الفويل و أهدى النار خالص زى الرز نصف ساعة بالظبت بتكون زى الذبدة من غير ماء لآنها بتنزل مايتها على البخار . وبتكون تحفة
إظهار التوقيع
توقيع : hannan
#4

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

انا بحمرها في الفرن وبسلقها من غير مية واغطيها ببطانة مبلولة وارش عليها سكر قبل ما احطها علي النار انما هجرب اللي في الصنية بارك الله لكي
إظهار التوقيع
توقيع : sho_sho
#5

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

يتصفح الموضوع حالياً : 8 (1 عدلات و 7 زائرة)

رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#6

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

انا بشقها من المنتصف وأضعها بالفرن وقبيل تمام النضج أضع رشة بسيطة من السكر المخلوط بالقرفة المطحونة وبعد تمام النضج ستجدينها رائعة طعما ورائحة والف هنا وشفا
#7

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

حلوه فكره السكر دى احيانا كمان البطاطا نفسها بتبقى مش مسكره

اجربها ان شاء الله

#8

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

ام انا فاقسم البطاطس بعدتقشيرها طبعا فاضع قليلا من الزيت في ائيناء الفرن واملح البطاطس واضع عليها مايسما بrose marino وقليل من الزيت واضعها في الائيناء واغطيه بالورق المنيوم وفي الفرن ساخن حسب حجم القطع وعندما تطهي نزيل للورق و نتركها تتحمر بالصحة والعافية هذه طريقة ايطالية ردو عليا كجاتكمرد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن
#9

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

انا باحبها في الصينية زي صينية القرع العسلي بالبشاميل
بدل القرع باحط البطاطا المسلوقة و ميتها بادوب فيها السكر و اعملها بشاميل بتبقى تحفة و تتاكل ساقعة سخنة هي مش بتقعد اساسا


إظهار التوقيع
توقيع : ام هنا
#10

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

مشكورين يا عدولات على افكركم الجميله
كل سنة وانتم طيبين


إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#11

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

انا بعملها برضه كده في صينية لس بضيف لها قشطة بتبقي جميلة هي دسمة لكن تحفة وبالهنا والشفا انا بحبها جدا ... بس طبعا الريجييم
#12

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن

حلوه فكره السكر دى احيانا كمان البطاطا نفسها بتبقى مش مسكره
إظهار التوقيع
توقيع : همس الوجود
#13

افتراضي رد: مناقشة تسويه البطاطا بالفرن


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة همس الوجود
حلوه فكره السكر دى احيانا كمان البطاطا نفسها بتبقى مش مسكره
كلامك صح بس سعات ما تكون مسكره بتعرفيها فى وسط
السوى لو نزلت عصاره زى الكراميل
بتكون مسكره
لو منزلتش سقيها ورشى جوها سكر قبل ان يتم النضج
شكرا همس على مرورك الطيب

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
معلومات عن البطاطا . معلومات عن البطاطا الحلوة . معلومات عن البطاطا الحمراء τнє τɪмє σf sυиsєτ الطب البديل
البطاطاالحلوة,8 أسباب رائعة لتناول البطاطا الحلوة محبه لله الطب البديل
البطاطا تعالج الهالات السوداء وتساعد على إنقاص الوزن‏ لافالانتينا الطب البديل
أسرار و فوائد ثمرة البطاطا لجمالك و صحتك ام سيف 22 العناية بالبشرة
البطاطا [ طرق زراعتها - أصنافها - العمليات الزراعية ] ريموووو عالم النباتات والحشرات


الساعة الآن 02:49 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل