أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

وصفة طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى





المكونات


كيلو من الحليب
خبز التنور
عسل أصلي


-----------------






طريقة التحضير
نأتي بكيلو من الحليب الطازج ونضعه بدون غلي داخل صينية عريضة ونتركه لمدة ثمان ساعات تقريباً بمكان معتدل

الحرارة فتتشكل طبقة من الدسم على وجه الحليب نأتي برغيف من خبز التنور الساخن ونضع وجهه فوق الحليب

طبقة الدسم بالخبز ثم نرفعه ونضعه بصحن ونصب فوقه العسل الأصلي ثم يقطع ويؤكل ويمكن أن يرش فوقه السكر.








إظهار التوقيع
توقيع : ام سيف 22
#2

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

يسلمو حبيبتي شكرا لكي
إظهار التوقيع
توقيع : حياه الروح 5
#3

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

تسلم الايادى

إظهار التوقيع
توقيع : ابنى نور حياتى
#4

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

نورتونى ياعسلات
إظهار التوقيع
توقيع : ام سيف 22
#5

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

تسلم الايادى
بس مش خطر عدم غلى اللبن
انا بفضل قشطة بدل من اللبن


إظهار التوقيع
توقيع : zozoweza
#6

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

مشكووووووووووورة
إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#7

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

منورين حبايبي
إظهار التوقيع
توقيع : ام سيف 22
#8

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة zozoweza
تسلم الايادى
بس مش خطر عدم غلى اللبن
انا بفضل قشطة بدل من اللبن



ممكن تحطى قشطة حبيبتى

بس على فكرة انا مش بغلى اللبن لما بكون هعمل بشاميل لانه كده كده بيتحط على النار

وكل واحدة وطريقتها طبعا وبالف هنا حبيبتى

إظهار التوقيع
توقيع : ام سيف 22
#9

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سما وسحاب
ممكن تحطى قشطة حبيبتى

بس على فكرة انا مش بغلى اللبن لما بكون هعمل بشاميل لانه كده كده بيتحط على النار

وكل واحدة وطريقتها طبعا وبالف هنا حبيبتى
ايوه انا معاكى فى البشاميل لانه زى ماقلتى حيتحط على النار يعنى امان
لكن فى وصفة المغطوطة مش بيتغلى وده خطر على الصحة .وشكرا لردك الجميل

إظهار التوقيع
توقيع : zozoweza
#10

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة zozoweza
ايوه انا معاكى فى البشاميل لانه زى ماقلتى حيتحط على النار يعنى امان
لكن فى وصفة المغطوطة مش بيتغلى وده خطر على الصحة .وشكرا لردك الجميل

فعلا عندك حق بس ممكن تكون الوصفة كده لا شكر على واجب نورتينى

إظهار التوقيع
توقيع : ام سيف 22
#11

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#12

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

نورتى ياقمر
إظهار التوقيع
توقيع : ام سيف 22
#13

افتراضي رد: طريقة عمل و تحضير المغطوطة من المطبخ الشامى

حلوووووه كتير
يسلموووووووو دياتك



قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
أنواع ديكور المطبخ شوشو السكرة مطابخ 2022
نصائح مجربة لتنظيف المطبخ ريناد المتولي استشارات ونصائح مطبخية
التخزين في المطبخ كيف يكون فنآ وديكورا اماني 2011 استشارات ونصائح مطبخية
أحدث المطابخ وأدوات المطبخ خطوات بسيطة لجعل المطبخ عصريا konouz سوق عدلات النسائي العام
نصاايح مجربة لتنظيف المطبخ نٌےـجَےـوِى ٱلجَےـزٱئريّےـة31 الارشيف والمواضيع المكررة


الساعة الآن 05:30 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل