أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

مقبلات ساندوتش مسخن على طريقتى لذييييييييييييييذ وسرييييييييييييييييع

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



النهاردة هقولكم على طريقة ساندوتش المسخن البيتى

ساندوتش مسخن على طريقتى لذييييييييييييييذ وسرييييييييييييييييع

ينفع للعشاء

لذيييييذ وسريييييييع

فى تحضيره

ممكن تستخدمى فيه

اى بواقى من طعام عندك


المقادير

- خبز
(أى نوع عندك بلدى -شامى)

- جبن
(أى نوع شيدر- رومى- نستو- موتزاريلا)

- بيض
وممكن نستغنى عنه

- زبدة لو مش موجودة مفيش مشكلة

- زيت

- دى اختيارى
(لانشون-بسطرمة-بواقى لحم او دجاج مطبوخ)
لمن يحب
انا عن نفسى افضل الجبن فقط

الطريقة

الطريقة الاولى لو انك هتستخدمى الجبن فقط
هتفتحى الخبز من الجانب أو الأعلى
هترصى الجبن الموجود عندك فى الخبز
(انا بحب الرومى مع النستو بيطلع طعمه جميل جدا)
ممكن تضيفى اليه قليل من الزبدة لو عندك مقطعة صغيرة جدا
ثم تضغطى على الرغيف من الخارج بيدك
وتحضرى طاسة تيفال ضعى فيها قليل من الزيت حتى يسخن ثم ضعى الخبز واتركيه دقيقتين على كل جانب مع التقليب حتى يحمر
ويقدم مع المخلل والسلطة الخضراء

وبالهنا والشفا



الطريقة الثانية اذا كنتى هتستخدمى البيض

نفس الطريقة السابقة بس هتخفقى بيضة وتضيفى اليها قليل من الملح والفلفل الاسود وقليل من الزيت
ثم بعد ان ترصى الجبن فى الخبز هتضيفيها عليه
خدى بالك ان يكون فتحة الخبز صغيرة علشان البيض لا يخرج من الخبز ويفضل هنا أن تكون فتحة الخبز من الأعلى وهتميلى الخبزالى ان يغطى البيض كل الجوانب
ممكن تسويه بنفس الطريقة فى المقلاة او تضعيه فى صنية مدهونة بالزيت فى الفرن
مع التقليب علشان لا يحترق وممكن تعمليه تحت الشواية بس خلى بالك علشان لا يحترق
لانه لا يأخذ وقت
ويقدم ساخنا مع المخلل والسلطة الخضراء



الطريقة الاخيرة لو هتضيفى شئ اخر عندك مثل البسطرمة او الدجاج او اللانشون او السوسيس او اى شئ
يراعى ان يقطع قطع صغيرة وفى هذه الحالة يفضل استخدام البيض
تضيفى القطع الى البيض وتقلبيها جيدا حتى تمتزج ثم تضعيها على الجبن المرصوص داخل الخبز
وتسويها بنفس الطرق السابقة



لتحصلى على نتائج افضل
الطريقة الاولى نوع الخبز مش هيفرق كتير
بس الطريقة الثانية والاخيرة
يفضل ان يكون الخبز مش رقيق علشان لا يتقطع
ويتحمل الحشو
يفضل انه يكون خبز سميك شوية خبزبلدى يعنى اوخبز الابيض الى بنستخدمه فى عمل الحواوشى

جوبوها وقولولى رأيكم ايه

وممكن تضيفى اى اضافات من عندك حسب ذوقك
الامر مفتوح
ابدعى

بس طعمه جميل جدا جربيه مش هتندمى










إظهار التوقيع
توقيع : علمنى الاسلام
#2

افتراضي رد: ساندوتش مسخن على طريقتى لذييييييييييييييذ وسرييييييييييييييييع

مشكورا يا حبيبتى هجربها ان شاء الله
#3

افتراضي رد: ساندوتش مسخن على طريقتى لذييييييييييييييذ وسرييييييييييييييييع

باين عليه لذيذ ان شاء الله اجربه تسلم الايادي

إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#4

افتراضي رد: ساندوتش مسخن على طريقتى لذييييييييييييييذ وسرييييييييييييييييع


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة 0m.adam
مشكورا يا حبيبتى هجربها ان شاء الله
ان شاء الله يعجبك

إظهار التوقيع
توقيع : علمنى الاسلام
#5

افتراضي رد: ساندوتش مسخن على طريقتى لذييييييييييييييذ وسرييييييييييييييييع


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الملكة نفرتيتي
باين عليه لذيذ ان شاء الله اجربه تسلم الايادي

لذيذ ان شاء الله يعجبك تسلمى

إظهار التوقيع
توقيع : علمنى الاسلام


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
دجاج مسخن, طريقة عمل دجاج مسخن, اعداد دجاج مسخن ريموووو مطبخ الدجاج
ساندوتش الشيكولاته للاطفال , طريقه عمل ساندوتش الشيكولاته ,تحضير ساندوتش الشيكول محبه لله اطباق واكلات للاطفال


الساعة الآن 06:26 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل