أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي قوارب الكوسة باللحمة المفرومة والبشاميل والموتزاريلا... تعالى نتعلم

قوارب الكوسه باللحمه المفرومة والبشاميل والمونزاريلا......
--------------------


بتجيبى الكوسه بس تكون تخينه شويه ومش طويله قوى وتقسميها نصين بالطول وبالمعلقه تشيلى قلبها بس مش


رقيقه عشان ماتتهريش تكسر يكون سمكها نص سنتيمتر وتسوى اللحمه المفرومه مع بصله وملح وفلفل وتحشى



الكوسه وتحطى عليها بشاميل اللى طرقته بتحطى معلقتين سمنه مش مليانين ومعلقتين دقيق وتقلبيهم كويس وتحطى



عليهم لبن وممكن نص الكميه لبن ونص شوربه وبتكون جميله قوى وفى الطريقه دى عايزين البشاميل تقيل مش



خفيف وتحطى ملح وفلفل بسيط وانا كان عندى بهارات جبنه جبتها من عند العطار هى بتكون بودره لونها برتقالى



ودى بتتحط على الشيبسى حطيت منها على البشاميل خلت لونه وطعمه جبنه لذيذه وجيبت صينيه وحطيت فيها



شوربه بس مش كتير ورصيت قوارب الكوسه ودخلتها الفرن فى الارضيه لحد ماستوت وبعدين طلعطها حطيت







المونزاريلا ودخلتها تانى عشان الجبنه تسيح
وبالف هنا ‏‎



وفى حاجه كمان


لو مش عايزه تشغلى الفرن نظرا لازمه الانابيب ممكن تسويها على البوتاجاز من فوق بس تغطيها بغطا وبعد كده تحطيها فى الشوايه






[IMG]https://scontent-cdg.***- /hphotos-xaf1/v/t1.0-9/s851x315/11042964_1073650482660445_118601638916087128_n.jpg?oh=8e634b12b063d58991dcf35a96c4d39d&oe=5581F049[/IMG]








#2

افتراضي رد: قوارب الكوسة باللحمة المفرومة والبشاميل والموتزاريلا... تعالى نتعلم

رد: قوارب الكوسة باللحمة المفرومة والبشاميل والموتزاريلا... تعالى نتعلم

إظهار التوقيع
توقيع : NINAKAHINA
#3

افتراضي رد: قوارب الكوسة باللحمة المفرومة والبشاميل والموتزاريلا... تعالى نتعلم

رد: قوارب الكوسة باللحمة المفرومة والبشاميل والموتزاريلا... تعالى نتعلم
إظهار التوقيع
توقيع : اللهم ارزقنى التقى
#4

افتراضي تنبيه اداري

تم نقل الموضوع من قسم من مطبخي.
بواسطة : مامت سومه وميرو

#5

افتراضي رد: قوارب الكوسة باللحمة المفرومة والبشاميل والموتزاريلا... تعالى نتعلم

تسلم الايادى
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
بطاطس محشية باللحمة المفرومة والبشاميل طريقة عمل بطاطس محشية باللحمة المفرومة والبش جويريه مطبخ اللحوم
طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة بكل التفاصيل من مطبخ نودى ندى ام من مطبخي
طريقة عمل صينية بطاطس باللحمة المفرومة والبشاميل العدولة هدير مطبخ اللحوم
طريقة عمل الكوسة المحشية باللحمة المفرومة بالصور من مطبخى 2025 ام سلمة من مطبخي
بطاطس باللحمة المفرومة,بطاطس باللحمة المفرومة ريناد المتولي مطبخ اللحوم


الساعة الآن 08:50 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل