أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي طريقة عمل الارز باللحمة المفرومة

كيلو ارز
300 لحم مفروم
بصل مفرومة
رشة ملح
رشة فلفل
4ملعقة زيت
4.5 ماء
طريقة التحضير
في قدر يوضع ع نار الارز مع قليل من الزيت +رشة ملح وماء .ويتركو حتى يستوي الارز
في مقلاة ع نار نسخن الزيت ويقلى فيه البصل حتى يذبل ثم نضيف اللحم ثم نضيف الملح وفلفل ويحرك حتى ينضج اللحم




يضاف الارز فوق اللحم ويخلطوا قليلا عنار هادئة
يقدم ساخنا مع اضافة القليل من الكزبرة مفرومة
شهية طيبة



#2

افتراضي رد: طريقة عمل الارز باللحمة المفرومة


جوعتينى

إظهار التوقيع
توقيع : الاميرة النائمه
#3

افتراضي تنبيه اداري

تم نقل الموضوع من قسم اطباق سهلة وسريعة.
بواسطة : سوبر مامى

#4

افتراضي رد: طريقة عمل الارز باللحمة المفرومة

رد: طريقة عمل الارز باللحمة المفرومة
إظهار التوقيع
توقيع : حياه الروح 5
#5

افتراضي رد: طريقة عمل الارز باللحمة المفرومة

رااااااااائع
#6

افتراضي رد: طريقة عمل الارز باللحمة المفرومة

شكرا لك .. والله يعطيك العافيه ..
#7

افتراضي رد: طريقة عمل الارز باللحمة المفرومة

يسلمووو
#8

افتراضي رد: طريقة عمل الارز باللحمة المفرومة

تسلم ايديكى ياقمر


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
بطاطس محشية باللحمة المفرومة والبشاميل طريقة عمل بطاطس محشية باللحمة المفرومة والبش جويريه مطبخ اللحوم
طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة بكل التفاصيل من مطبخ نودى ندى ام من مطبخي
جلاش باللحمة بالصور 2025,طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة حصرى 2025,وصفة الجلاش الهش حسناء من مطبخي
بيتزا باللحمة المفرومة , طريقة عمل البيتزا , طريقة عجينة البيتزا باللحمة , مقادي سارة سرسور المعجنات والفطائر
بطاطس باللحمة المفرومة,بطاطس باللحمة المفرومة ريناد المتولي مطبخ اللحوم


الساعة الآن 02:26 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل