المقادير
ربع كيلو قمح بليله
٢ معلقة كبيرة نشا
نص كوب كريمه
٢كوب لبن
سكر حسب الرغبه
الطريقة
ننقع القمح ساعتين بعدين نسلقه نص ساعه ولما يبرد نشلة في التلاجة لتاني يومنطلعه نسخنة ونضيف اللبن والكريمه والسكر
نقلب النشا في نص كوب لبن ونضيفه ونقلب كويس لحد مايتقل القوام ونصبه في اطباق ونزينه بالقرفه والمكسرات
وكل سنه وانتم طيبين
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً | ||||
الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | مشاركات | آخر مشاركة |
موسوعة اكلات حصريه من مطابخ العدولات مواضيع حصريه فى منتدى عدلات | ندى ام | المعجنات والفطائر | 213 | 30-01-2019 07:13 PM |
من مطبخي كباب حله ,كباب حله من مطبخي | ريناد المتولي | من مطبخي | 43 | 07-09-2018 03:08 PM |
من مطبخي مكرونه بشاميل ,مكرونه بشاميل من مطبخي | ريناد المتولي | من مطبخي | 36 | 24-01-2016 10:11 AM |
من مطبخي حمام محشي ,حمام محشي من مطبخي | ريناد المتولي | من مطبخي | 22 | 11-11-2014 11:45 PM |
من مطبخي زبادي ,زبادي بيتي من مطبخي | ريناد المتولي | من مطبخي | 19 | 18-07-2014 05:37 AM |
جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع