بصي بقي انتي تجيبي 300 جرام حلوي اسمها مارشيميلو بتتباع في اي بلد واي حتة ده العيال بيجيبوها في العيد بنص جنيه هههه وبعدين تجيبي 5اكواب سكرمطحون اوعلي قد الكمية اللي عاوزة تعمليها وتجيبي 3معالق كبيرة نشا ربع كوب سمنة كوب ونص ماية
الطريقة انتي تحطي المارشيميلو مع الماية علي نار هادية وتقلبي حتي يتخلط مع بعضة تطفي النار وتحطي السكر المطحون بس تطحنيه كويس جدا جدا جدا
وتحطي معاهم السمنة وتعجنيهم بالعجانة الكربائية او بأيدك عادي بس ادهني ايدك بسمة عشان ما تلصقش في ايدك وممكن تزودي سكر لحد ما تكون العجينة متماسكة ولو بتلصق في ايدي زودي سكر وحطيها في كيس بلاستيك في التلاجة لمدة 8ساعات وطلعيها واستعمليها هاتي الوان صناعية او مكسبات طعم من السوبر ماركات او من عند العطارين وحطي واعجني بايدك وتتلون ممكن طحطي اللون علي النارفي الخطوة الاولي ده لو عاوزة تعمليها لون واحد وشكلي العجينة براحتك بس حطي علي التورتة كريمة وغلفي التورتة كلها بالعجينة واعملي عليها اشكال انتي تحبيها او اولادك يحبوها العجينة صالحة لمدة اسبوع كامل