طريقه عمل البتنجان السلطه ساهل وجدا وطعمه تحفه من اختراع زوجى هههه
معلش يابنات ملقتش ولا صوره شبه البتنجان اللي بعمله
المقادير
*******
بتنجان كبي كميه حسب الرغبه
فصوص توم مفرومه حسب كميه البتنجان
5 قرون فلفل
طماطمتيين
ملح:فلفل اسمر:كمون
الطريقه
******
1- يتم تقطيع البتنجان حسب الرغبه سواء حلقات او مربعات ويتم قليه
2- نفرم فصوص التوم معاها الملح والفلفل الاسمر والكمون
3- يتم تقطيع الطماطم والفلفل
4- نجيب طاسه كبيره شويه وتحطي فيها شويه زيت
5- نحط فوقت الزيت التوم المفروم ونقلبه شويهصغيريين خالص
6- ننزل عليه الطماطم والفلفل المقطعيين ممكن تحطي شويه ملح وفلفل اسمر وكمون بردو يعني جزئي التوابل في الناحيتيين
7- تقلبي لحد مالطماطم تتدبل هو الفلفل هيتظبط لوحده
8- ترصي نص كميه البتنجان في حاجه غويطه وتنزلي عليه نص الكميه اللي في الطاصه
9- بعديين باقي البتنجان وعليهم باقي الكميه
وتحطيه في التلاجه شويه قبل الاكل
(بالهنا والشفا) هتعجبكو جدا والله طعمها حلو اوي من اختراع زوجي ههه