أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

حتى تستمتعى بمذاق الطماطم

لتأكلى أى أكلة و طماطمها لذيذ يجب

1. إزالة البذور و الماء من الوسط بواسطة شق الطماطم بالسكين و إزالة البذور و الماء لأنه المسبب الأول فى طعط الحموضة الغير مرغوبة




2. عند إستعمال الطماطم فى الصلصات كصلصة البيدزا أو الكنيلونى أو المكرونة نضيف معها مقدار صغير من السكر تقريبا ملعقة صغيرة ستوازن الطعم و تجعله خيالى




#2
انا سمعت كتير عن السكر ده وجربته بس معجبنيش يمكن يعجب ناس نانيين
#3

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة لافالانتينا
انا سمعت كتير عن السكر ده وجربته بس معجبنيش يمكن يعجب ناس تانيين
ميرسى لمرورك ورايك



قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
ملف كامل عن المكرونة وبعض الاكلات الخفيفة لاحلى العدولات منة الله احمد اكلات واطباق رئيسية
ملف الاكلات الصحيه هنا وبس أميرة القصر اكلات للرجيم واطباق صحية
طريقة عمل الحلويات الشرقية’ملف كامل للحلويات الشرقية LOLO_LOLY الحلويات الشرقية والغربية
بالصور موسوعه البسكويت,طرق مختلفه لعمل البسكويت,البسكويت باشكال مختلفه,البسكويت2024 وغارت الحوراء الحلويات الشرقية والغربية
الطماطم صحيح مجنونه..... بس!!! تجنن أكتر من فؤائدها.!؟ مصريه شقيه الطب البديل


الساعة الآن 11:09 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل