أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي طريقة عمل الكقته

كفتة مشوية :


-المقادير:


ربع كيلو لحم كندوز صغير ربع كيلو لحم ضأن صغير "قطعة من ليه الخروف" في حجم عين الجمل 2 بصلة متوسطة مفرية ناعم نصف ملعقة صغيرة كسرة خبز جافة ناعمة ملح وفلفل جوزة الطيب قرفة قرنفل.



-الطريقة :






*يفرم اللحم والليه ويخلط مع البصل والبهارات ويعجن المقدار جيداً ويترك داخل الثلاثة 2-3 ساعة.
*يشكل اللحم علي الاسياخ وتشوي الكفتة علي الشواية مع دهنها خفيفاً بالصلصة المتخلفة من التتبيل اثناء الشي وتقلب الاسياخ باحتراس حتي تمام النضج وتقدم علي فرشة من البقدونس.



#2

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

تسلم الايادي حبيبتي

إظهار التوقيع
توقيع : ام هنا
#3

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

رووعة
وجاري التقيييييم يا قمر

#4

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

شكرا ع الوصفه
#5

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

ده انا شميت الريحه من هنا تسلم الايادي
إظهار التوقيع
توقيع : اماني الانصاري
#6

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

جميل يا قمر
#7

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

سؤال برئ
فين الطبق بتاعي ؟!

#8

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

جزاكي الله خيرا
#9

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

تسلم الايادى
#10

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

الله عليكى تسلم الايادى
إظهار التوقيع
توقيع : رانيا الزناتى
#11

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

شكراا غاليتى

تسلم ايدك

إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#12

افتراضي رد: طريقة عمل الكقته

رد: طريقة عمل الكقته
إظهار التوقيع
توقيع : حياه الروح 5



الساعة الآن 05:43 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل