هحط التوم علي البصل
وهقلب
وهجيب كل ربع في الفرخه واحط جواه البصل الي تبلناه بالبهرات والتوم *الخلطه*
وده بعد ما حشتهم بالخلطه
هيبقي معايا شوية من الخلطه هحطهم علي الصلصه
وهنا حطيت البطاطس والصلصه والفراخ في الصينية
وهنا حطيت نص كوباية مياه
وهنا حطيت معلقة زيت واحده كده عشان متلزقش
وهنا حطيت الصينية في فرن البوتاجاز
وغطيت الصينية وهشيل الغطا بعد نص المده
وهنا بعد ما خلصت وعايزه اقولكو ده ازاز يعني تحطيه علي حاجه ناشفه وهو سخن عشان ما يفرقعش لا قدر الله
وهنا بعد التقديم ياقمرات بتمني تعجبكم ..طعمها احسن من برا بكتير وعارفة معمولة ازاي وضمناها
بالهنا والشفا
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
التوقيع لا يظهر للزوار ..
قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً | ||||
الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | مشاركات | آخر مشاركة |
وصفة البطاطس المشوية بالجبن .. ،صريقة عمل البطاطس المشوية بالجبن ... | للجنة اسعى❤ | سلطات ومقبلات | 18 | 10-02-2018 10:55 AM |
طريقة عمل صينية البطاطس المقرمشة كيفية عمل صينية البطاطس يمممم | ندى ام | اطباق سهلة وسريعة | 26 | 21-07-2017 09:05 PM |
طريقة تخزين البطاطس لفترات طويلة,تعرفي علي طرق تخزين البطاطس واعراض تلفها | جنا حبيبة ماما | استشارات ونصائح مطبخية | 5 | 16-07-2017 10:10 PM |
البطاطس باللحمه طريقة عمل البطاطس باللحمه بالصور البطاطس باللحمه من مطبخي | جويريه | من مطبخي | 10 | 29-09-2013 04:21 AM |
صينية الخضار في الفرن | اميرة المشآعر | اكلات واطباق رئيسية | 5 | 01-03-2012 12:44 AM |
جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع