أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

129873 طريقة عمل الأكلير

طريقة عمل الأكلير

طريقة عمل الأكلير

طريقة عمل الأكلير

طريقة عمل الأكلير

1كوب ماء
1 كوب / زبده
3 بيضات
فانليا
1 كوب دقيق
ذره ملح
شيكولاته خام للتزين
مربى
كاسترد جاهز للحشو

طريقة عمل الأكلير
20 دقيقة





ضعى كوب الماء والزبده عنار واتركيهم حتى الغليان وانزلى بالدقيق دفعه واحده ثم قلبى سريعا حتى تتكون عجينه لينه بتتلم من الصنيه بسهوله طفى النار واتركيها تبرد تماما.

انزلى بالبيض والفانليا وقلبى جيدا ثم احضرى كيس حلوانى واحضرى صنيه وضعى عليها ورق زبده وشكلى اشكال الاكلير.

دخليها فرن 20 دقيقه حتى النضج ثم اتركيها تبرد وقسميها نصفين واحشيها بالكاسترد وزينى بالشيكولاته المذابه بقطعه زبده على حمام مائى او ممكن ندهنها مربى ونرش شيكولاته فرميسان وبالهنا

طريقة عمل الأكلير

طريقة عمل الأكلير



إظهار التوقيع
توقيع : النجمة الذهبية
#2

129835 رد: طريقة عمل الأكلير

رد: طريقة عمل الأكلير

إظهار التوقيع
توقيع : مريم 2
#3

افتراضي رد: طريقة عمل الأكلير

تمام بس لازم تنزلي بالبيض بيضه بيضه للحد ما تتاكدي ان الاولانيه اتخلطت كويس


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
طريقة تحضير الأكلير بالفراولة وشوكولاتة النوتيلا ,وصفة مبتكرة وشهية لتحلية مميزة حسناء الحلويات الشرقية والغربية


الساعة الآن 08:40 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل