أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي نصائح مطبخية للتوفير والميزانية ، نصائح ستعطيك مزيدًا من المهارة والخبرة




نصائح مطبخية  للتوفير والميزانية ، نصائح  ستعطيك مزيدًا من المهارة والخبرة
نصائح مطبخية للتوفير والميزانية ، نصائح ستعطيك مزيدًا
من المهارة والخبرة المطبخية


نصائح مطبخية  للتوفير والميزانية ، نصائح  ستعطيك مزيدًا من المهارة والخبرة


  • بدخولك المطبخ كل يوم تكتسبي الخبرات والنهارات التى كنتِ تجهليها من قبل هذه الخبرات بالتأكيد ستوفر لكِ الوقت والمال ونحن في هذا المقال سنضيف لكِ بعض خبرات أخواتك ذو الخبرات القديمة فضيفيها لخبراتك ومهاراتك فتابعينا من منتدى عدلات




  • بســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم الله
  • _البشاميل . اعملى نصفه لبن ونصفه شوربه اخف واوفر
  • _الفيجيتار . اى فينو مكسر او بقسماط اطحنيه مع توابلك(ملح -فلفل-كارى-كركم -بصل وتوم بودر -ببريكا-وشطة)
  • _الفاكهه . لو دبلت او طريه قطعيها ورشى عليها سكر واحفظيها كمبوت
  • _خيار او جزر دبلان قطعيه فى برطمان وميه وملح وليمون واعمليه مخلل
  • _قشر الليمون ممكن تعملى فيه كذا حاجه جمعيه وخلليه او اغليه فى ماء وضيفيه لصابون المواعين او اغسلى بيه السيراميك او انقعى فيه الملابس البيضاءاو ضيفي عليه القليل من الخل وتغسلى به عيون البوتجاز
  • _قلب الباذنجان بعد تقويره شوحيه فى معلقه زيت واضربيه مع فلفل اخضر ومعلقتين زبادى وطحينه ومعلقة مايونيزوشوية بقدونس واعمليه بابا غنوج
  • _احفظى وش اللبن وجمعيه فى الفريزر واعملى منه قشده لاي استخدام بعد كده تفيدك
  • _اعملى الطحينه فى البيت سمسم ودقيق وزيت و دمسى الفول فى البيت للفطار
  • _الأرز الباقى ممكن تعمليه رز معمر مع قطعتين لحمه او ربع فرخه ولبن ودخليه الفرن
  • او تشليه لما تعملى كشرى او تفرميه مع الكفته
  • نصائح مطبخية  للتوفير والميزانية ، نصائح  ستعطيك مزيدًا من المهارة والخبرة
  • _اتبقى سمكه مقليه احفظيها ولما تعملى تانى طلعيها فى صنيه مع بصل وطماطم وليمون
  • _بواقى الكيك اللى بينشف ممكن تفرميه وتعمليه ترافيل بالشيكولاته
  • _قشر البرتقال اليوسفى بيتحط فى المش بيديله طعم جميل وممكن تنشفيه وتطحنيه بيعمل ريحه روووعه فى البيت
  • _المكرونه الباقيه ضعيها فى الفريزر وفى اى يوم طلعيها فى صنيه وعليها معلقه صلصه ع الوش ودخليها الفرن وجنبها بطاطس محمره وسلطه
  • _لو اللبن راب وقطع صفيه واعمليه جبنه قريش
  • _بواقى الجبنه التي بتنشف اضربيها فى الكبه مع معلقه قشطه هتبقى جبنه كريمى ومع طماطم او فلفل اخضر او زيتون
  • _الطبيخ المتبقي جمعى كل نوع لوحده واخر الاسبوع اعمليه تورلى
  • _البرتقال تعصريه يدوى وتخزنيه مع جزر بيكون احلى عصير
  • نصائح مطبخية  للتوفير والميزانية ، نصائح  ستعطيك مزيدًا من المهارة والخبرة
  • _الفراوله اشتريها واغسليها وتخزينها حلوة اوى وبتسهل عليكى تعب كل يوم هتشربى عصير ايه
  • _جمعى الأجنحة والكبد والقوانص ممكن تعملى اكله بيهم او تحطيهم فى حلةمحشى
  • _توابلك قبل ما تطحنيها حمصيها حتى لا تسوس وخصوصا في الصيف وأيضا تحتفظ باالطعم بتاعها
  • _لحفظ الخضار الورقية في الثلاجة قومي بلفها في كيسٍ ورقي أو جريدة أو ورقٍ كبير، وضعيه في كيسٍ من البلاستيك واغلقيه جيدًا؛ حتى تظل ناضجةً لفترة أطول.
  • _إذا أردتِ تخزين الخضار فقومي بسلقه نصف سلقة واتركيه ليبرد، ثم وزعيه على أكياس بلاستيكية في الثلاجة.
  • _ضعي على بصل السلطة معلقةً من الخل ومعلقةً صغيرة من السكر؛ حتى لا يترك رائحةً في الفم ولا يسبب لكِ حموضة بعد الأكل.
  • ضعي الملح على سلطة الخضروات عند التقديم؛ لأن الملح يفسدها بسرعة.
  • إذا قشرتِ الخضروات فقومي بحفظها في برطمان به ماء؛ لأنها ستفسد لو ظلت خارجًا.
  • ضعي تفاحة وسط البطاطس، فذلك يحافظ عليها ناضجة لوقت أكثر.
  • وفقكِ الله لخير الدنيا والأخرة.
  • نصائح مطبخية  للتوفير والميزانية ، نصائح  ستعطيك مزيدًا من المهارة والخبرة









إظهار التوقيع
توقيع : أم أمة الله
#2

افتراضي رد: نصائح مطبخية للتوفير والميزانية ، نصائح ستعطيك مزيدًا من المهارة والخ

جزاكِ الله خير

إظهار التوقيع
توقيع : العدولة هدير
#3

افتراضي رد: نصائح مطبخية للتوفير والميزانية ، نصائح ستعطيك مزيدًا من المهارة والخ

جزاكِ الله خير

إظهار التوقيع
توقيع : جويريه
#4

افتراضي رد: نصائح مطبخية للتوفير والميزانية ، نصائح ستعطيك مزيدًا من المهارة والخ

حبيبتى تسلمى على التوبيك


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
نصائح مطبخية هامة من تصميمي . صور نصائح مطبخية خطيرة . نصائح مطبخية 2 τнє τɪмє σf sυиsєτ استشارات ونصائح مطبخية
نصائح مطبخية هامة من تصميمي . صور نصائح مطبخية خطيرة . نصائح مطبخية τнє τɪмє σf sυиsєτ استشارات ونصائح مطبخية
نصائح مطبخية تهمك نصائح مطبخية مهمه لست البيت نصائح مطبخية مفيدة جدا مرمورة من مطبخي


الساعة الآن 11:01 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل