أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

2131 1168499165 تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

طبعا يا عدولات فية اكلات وانواع طبيخ كلتا بتعملها زى صينبة الكوسة بالحمة والبسلة والبامية وغيرهم بس اكيد كل واحدة فينا ليها طريقة فى الطبخ مختلفة عن الثانية فا اية رايكم نتعرف على طرق بعض عشان نوصل للطريقة الى نوصلنا لاحلى طعم وانا هبتدى بحاجة بحبهاوهى البسلة
اتفضلوا معايا نوروا مطبخى
انا بحط مع البسلة جزر بجيب بصلة وابشرها واحطها فى صينية مع قطعة سمنة او زيت وادبل البصلة بس واحط البسلة والجزر مع البصلة مع التوابل والقبهم واسبهم شوية مع البصلة يعنى يتشوحوا معاها
بكون مجهز عصير الطماطم الى هاحتاجة واحطه على البسلة واسيب الطماطم تتسبك مع البسلة بعد كدة بازود البسلة شوية شوربة واسبها تغلى وبعدين باخدها واحطها فى الفرن تكمل سواها ولو عايزة احط لحمه معاها بشوحها معاها بردة وساعات بكمل سواها على البوتوجاز بس فى الفرن طبعا بتبقى خطيرة المهم الطريقة دى بتخلى طعم البسلة وهيب دى طريقتى لو حد بيعملها بطريقة تانبة يقولنا ويخادنا معاه مطبخة او يطبخلنا اى حاجة ثانية







#2

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

تسلم ايدك حلوه فكره الفرن دى عجبتنى
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#3

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

فكرة حلوة كتيير وحابة اشارك معاكى فيها
وبما انى اليوم كنت طابخة بامية هاقولكم انا بعملها ازاى
اولا - ابشر بصلة كبيرة واشوحها فى السمن لغاية ماتصفر ثم اشوح فيها قطع اللحم
ثانيا -انزل عليها الطماطم المعصورة ثم اتركها حتى تتسبك
ثالثا - ازودها شوية مية وبعد ما تغلى غلوتين احط البامية والثوم المطحون والملح والفلفل الاسود والبهارات وساعات بقطع عليها قرن فلفل اخضر حامى...
اتركها حتى ينضج اللحم والبامية وممكن اديها مية تانى لو احتاجت اصل انا بحب صلصتها تكون خفيفة موش غليظة ..
وبقلى فلفل رومى وفلفل حار واملحة بالملح والليمون واقدمة معاها

إظهار التوقيع
توقيع : توتى 1
#4

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

نورتى يا هبة
#5

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

نورتى الموضوع بمشاركتك ياتوننا انا كمانبعمل البامية كدة بس الثوم بحطة بعد ما احط البامية وتبدا تغلى احط الثوم المهروسفص او اثنين كدة بحس انة بيديها نكهة لذيذة على فكرة واحدى قريبتى هى الى قالتلى على مو ضوع الثوم دة
#6

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

بصي يا قمر انا بقي طباخة مكرونة وحقولك علي التسبيكة
انابشوح قليل من الثوم المهروس وجوزة الطيب وفلفل اخضر كلهم مع بعض في الزيت وبسرعة عشان الثوم لو اتشوح كتييير يمرر
وبعدين اضع عصير الطماطم عادي خالص عي الثوم واضع ملعقة صلصة علشان اللون
والسررررررررر اضع عليهم نصف كوب شوربة لحمة او فراخ ال عندك وممكن تزودي شوربة علي حسب التخانة ال تحبيها وقبل ما اطفي النار اضع نصف ملعقة صغيرة زعتر ورشة بقدونس مفروم وفي حاجة تانية احيانا بعملها اني اضيف بهارات الاندومي علي التسبيكة والصوص بتاع الاندومي كمان
عايزاكي بس تجربيها حتعجبك اوي

إظهار التوقيع
توقيع : nesrinaaa
#7

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

مشكورة يا قمر
#8

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

جديد موضوع الشوربة دة يعنى بتضيفى الشوربة وتتسبك مع صلصة المكروتة لا بجد حلوة
وهجربها ان شاء اللة يانسرينا

#9

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

كل الطرق اللى قولتوها جديده عليه وهجربها مشكورين
إظهار التوقيع
توقيع : حبى لربى
#10

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مريومة احمد
جديد موضوع الشوربة دة يعنى بتضيفى الشوربة وتتسبك مع صلصة المكروتة لا بجد حلوة
وهجربها ان شاء اللة يانسرينا
ايوة يا قمر اول ما الصلصة تبدأ تتسبك ابدأي ضيفي الشوربة وبعد كده 5 دقائق و اغلقي النار
وبالهنا

إظهار التوقيع
توقيع : nesrinaaa
#11

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

جربى يا قمر و قولنا اية رايك
#12

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

عارفة يا نسرينا انا احيانا بحمر شوية شعرية واحطهم مع الطماطم وهى بتتسبك وبتبقى المكرونة بالشعرية
الطريقة دى بتاعة خالتو هى الى قالتلى عليها بس بجد بتبقى رهيبة وهضيق معاها لامساتك الجميلة اكيد هطلع المكرونة فى التهاية تحقة

#13

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

سبحان الله انا فعلا كنت بفكر فى الموضوع دة وانتى هبوب قريتى افكارى
بس مكنتش عايزة الكل يتكلم فىموضوع واحد كالبسلة
كنت عايزة كل واحدة مبدعة فى اكلة توصفها وانا أن شاء اللة هقولكم بس شوية كدا علشان فى مشغولة شوية فى البيت اخلص وارجع تانى اوصفلكم طبخة من اللى بعملهم

#14

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

مستنينك يا منولة
#15

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

موضوع حلو تسلمي ياقمر
إظهار التوقيع
توقيع : ايمان المقصبي
#16

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة nesrinaaa
بصي يا قمر انا بقي طباخة مكرونة وحقولك علي التسبيكة
انابشوح قليل من الثوم المهروس وجوزة الطيب وفلفل اخضر كلهم مع بعض في الزيت وبسرعة عشان الثوم لو اتشوح كتييير يمرر
وبعدين اضع عصير الطماطم عادي خالص عي الثوم واضع ملعقة صلصة علشان اللون
والسررررررررر اضع عليهم نصف كوب شوربة لحمة او فراخ ال عندك وممكن تزودي شوربة علي حسب التخانة ال تحبيها وقبل ما اطفي النار اضع نصف ملعقة صغيرة زعتر ورشة بقدونس مفروم وفي حاجة تانية احيانا بعملها اني اضيف بهارات الاندومي علي التسبيكة والصوص بتاع الاندومي كمان
عايزاكي بس تجربيها حتعجبك اوي

طعمها رائع وهدا بسبب جوزة الطيب ونصيحة اختي الك وللكل ما تستخدموا جوزة الطيب لانها مكروهة وبعض الشيوخ يقولون انها من المسكرات فحزاري

إظهار التوقيع
توقيع : نسيم البحر
#17

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

اة صحيح انا فعلا قريت حاجة زى كدة عن جوزة الطيب خلاص يانسرينا معدتيش تستخدميها
#18

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

شكرا يا نسيم البحر
#19

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

فعلا موضوع جوزة الطيب ده حقيقى
إظهار التوقيع
توقيع : عاشقة اولادى
#20

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

اما انا عاملة مسقعة باللحمة المفرومى الاول باقلى الباذنجان والفلفل والبطاطس نصف قلى وبعدين باعصج اللحمة واحط عليها عصير الطماطم والتوابل واسيبها تتسبك وبعدين ارص الصينية واحط اللحمىة على الوش ومش بتاخد وقت فى الفرن لان كل حاجة بتكون مستوية تقريبا بس انا بحبها كده من غير بشاميل واللى حابه تضيف بشبميل عادى يعنى
إظهار التوقيع
توقيع : عاشقة اولادى
#21

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

حلو الموضوع يا مريومة
#22

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

موضوع رائع يامريومه
#23

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

انا كمان بحب المسقعة من غير بشاميل بس انا بعملها من غير بطاطس هجربها بالبطاطس

تسلم ايديك يا عاشقة اولادك على الطبخة

#24

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

شكرا حوراء ولافالانتيا نورتو

وعايزين ندخل مطابخكم

#25

افتراضي رد: تعالوا ندخل مطابخ بعض ونشوف بنطبخ ازاي

تسلم الايادى



قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
ديكورات مطابخ حديثه , مطابخ مودرن مطابخ كبيره , مطابخ صغيره , مطابخ خشب روعه , مطابخ ام طاطو مطابخ 2022
مطابخ فخمه 2025 , مطابخ ايكيا 2025 , مطابخ حديثه مفتوحه روعه , ديكورات مطابخ مودرن عص ام طاطو مطابخ 2022
مطابخ اكثر من رائعة كيوت متل التوت الارشيف والمواضيع المكررة
ابو عثمان لشراء الاثاث المستعمل غرف نوم مكيفات مطابخ بالرياض ام النذير سوق المستعمل
مطابخ مودرن تراست ( احدث موديلات المطابخ العالمية ) hondahonda647 معارض الديكورات والمفروشات


الساعة الآن 12:24 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل