أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

نصيحة اليوم من مطبخ عدلات
صباح الفل ياعدولات
اولا: كده عاوزه دعوه حلوه من كل عدوله تدخل بصلاح الحال والهدايه والثبات
ثانيا: ان شاء الله هنا فى موضوعنا خدوا بالكم من موضوعنا دى يعنى الموضوع مش بتاعى لوحدى بتاع كل العدولات كل عدوله هتقدملنا نصيحه بس نصيحه مطبخيه من خلال خبرتها بالمطبخ والموضوع هيكون متجدد ان شاء الله




يعنى انتى كل يوم كده زى الشطوره اول ماتدخلى على عدلات تقومى داخله على الموضوع وتحطيلنا نصيحه عشان تفيدى بيها كل العدولات وكمان ياستى هتاخدى عليها ثواب وبكده هيكون عندنا حصيله جامده من الخبرات يارب الموضوع ينال اعجابكم
والى مش هتشارك فى الموضوع كل يوم هطخطخها
فى انتظاركم
بحبكم فى الله



#2

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

نصيحة اليوم

افضل طريقة للحفاظ على ملح الطعام من عدم تسرب الرطوبة اليه هو بوضع بضع حبات من الارز الجاف الى الملاحة .


#3

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

لكى تحافظى على رائحة ونكهة الفلفل الاسود ضعى حبات صحيحة منه فى البرطمان مع الفلفل المطحون
#4

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

تسلمى ام عبد المنعم على النصيحه
#5

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

للحفاظ على البقوليات مثل اللوبيا وغيرها من التسوس يخلط معها قليل من الملح .
اذا زادت كمية الملح فى الطعام يوضع بطاطس مقطعة انصاف معها على النار لامتصاص الملح الزائد .
اذا اردتى التخلص من الدسم الزائد فى الشوربة يوضع رغيف خبز طازج مفتوح طبقتين على الوجه لامتصاص الدسم الزائد او توضع الشوربة فى الثلاجة حتى يتجمد الدسم على الوجه ويتم انتزاعه بسهولة .
افضل طريقة لحفظ البهارات هى وضعها فى برطمانات زجاجية .

إظهار التوقيع
توقيع : دفء الجنوب
#6

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

مشكوره ياحبيبة قلبى
#7

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

اللهم اصلح حال حوراء25 وارزقها الهدايه انشاءالله
وارزقها من خيرات الدنيا ونعيم الاخرة
لكل من يتضايق من راحة الملفوف عند الطهوا قومي بوضع
قطعة من الخبز على باب الطنجرة فانها تسحب الرائحة

إظهار التوقيع
توقيع : 7امون7
#8

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

مشكوره حبيبتى على الدعاء ولكى بمثل ما دعوتى لى
وشكرا على النصيحه

#9

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

افضل طريقة للحفاظ على البهارات والقهوة والبقوليات الجافة فترة اطول هي حفظها في الثلاجة
#10

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

مشكوره يا ازهار عالنصيحه
#11

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

نصيحه اليوم
حذرت السلطات الأميركية من خطورة إستخدام جهاز الميكرويف في تسخين وجبات الطعام. ففي حوادث متفرقة في الولايات المتحدة وبريطانيا انفجرت مأكولات بعد تسخينها داخل الميكرويف متسببة في احتراق أوجه الأشخاص المستخدمين له أو في فقد بصرهم. وكانت أخطر الحوادث تلك التى قام فيها أشخاص بإعادة تسخين البيض المسلوق حيث انفجر كالقنبلة في وجوههم. كما شملت حوادث أخرى تسخين المياة في أكواب لزمن طويل وهو ما أسفر عن الشيء ذاته.

#12

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

اذا انسكب اللبن عند الغلى او فار يوضع قليل من الملح على عين البوتجاز لامتصاص رائحة الشياط
#13

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

شكرا ليكى يا حبيبتى
إظهار التوقيع
توقيع : bota12
#14

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

النار الهادئة تعطي فرصة أفضل لطهي الطعام حتى يكتسب الطعام مذاقاً ألذ خاصة بالنسبة للحوم.
#15

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

نصيحة اليوم لتنظيف الفرن يخلط الخل مع بيكربونات الصوديوم ويدعك بالليفة ويشطف
#16

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

شكرا هموس على النصيحه
#17

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

لازالة رائحة الثلاجة حطي فنجان من الحيب داخله يمتص الروائح
#18

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

مشكوره ياجميل
#19

افتراضي رد: نصيحة اليوم من مطبخ عدلات

تسلمى حبيبتى
إظهار التوقيع
توقيع : مقبله على الحياه


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
موسوعة اكلات حصريه من مطابخ العدولات مواضيع حصريه فى منتدى عدلات ندى ام المعجنات والفطائر
كولكشن ادوات مطبخ مختلفة ادوات مطبخ جديدة رايكم ايه يا عدولات ندى ام ادوات واجهزة منزلية
ادوات مطبخ جديدة - اواني جديده للمطبخ الحديث سوسو الامورة ادوات واجهزة منزلية
فواصل مطبخ مختلفة فواصل مطبخ منوعة فواصل مطبخ للتزيين المواضيع ندى ام فواصل واكسسورات
ادوات المائدة والعشاء بالكويت | بيع اطقم البورسلين والكريستال بالكويت | ديكور مطبخ konouz سوق عدلات النسائي العام


الساعة الآن 12:34 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل