أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

حصرياً اتفضلوا ياعدولات

[COLOR="rgb(153, 50, 204)"]السلام عليكم عدولاتي
بصوا بقا انا عليا كدا كل يومين اعزمكم على حلويات ومشروبات نكلها ونشربها مع بعض ونتكلم بقا الانتوا عاوزينوا نتكلم مش نتكلم اي حاجة ماشي شكلي طولت عليكو يلا اتفضلوا
[/COLOR]

اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات
اتفضلوا ياعدولات





اتفضلوا ياعدولات
متنسوش التقيم ياعسولات تعبت في تنزيل الصور يلا استنوني كل يومين مع حجات احلى من كده كمان .



إظهار التوقيع
توقيع : Milla William
#2

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

صح عدولاتي انا عندي طرق عمل الحلويات دي لو عاوزة طريقة عمل حاجة من الحلويات دي قليلي
إظهار التوقيع
توقيع : Milla William
#3

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

وااااااااو اموت انا
يالا ظبتينى بطريقه حلوه اعملها لموزى عشان يدعيلك

إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#4

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

ايه الجمال ده
إظهار التوقيع
توقيع : ♥ احبك ربى ♥
#5

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هبه شلبى
وااااااااو اموت انا
يالا ظبتينى بطريقه حلوه اعملها لموزى عشان يدعيلك
انت توامري ياعسل انت عاوزة طريقة انهي وحدة منهم وانا اقولك عليها

إظهار التوقيع
توقيع : Milla William
#6

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

وااااااو
عاوزة دي يا سكر..
ابعثيها في البريد السريع:
رد: اتفضلوا ياعدولات

إظهار التوقيع
توقيع : الـمـتـألـقـة
#7

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

تم نقل الموضوع للقسم المناسب
إظهار التوقيع
توقيع : ♥ احبك ربى ♥
#8

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ♥ احبك ربى ♥
ايه الجمال ده
دا انت الجميل ياعسل

إظهار التوقيع
توقيع : Milla William
#9

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

اممممممممم ياعيني ع الجمال

شي بشهي

إظهار التوقيع
توقيع : ريحانة دمشقية
#10

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الـــمـــتـــألـــقـــة
وااااااو
عاوزة دي يا سكر..
ابعثيها في البريد السريع:
رد: اتفضلوا ياعدولات
ماشي ياعسل خدي اسمها وطريقة عملها.
اسمها:الجاتوه الخفيف مع الفراولة والشوكولا.


٨ إلى ١٢ شخص
طبق من: اوروبا
الصعوبة : ***-

المقادير

كوبان ونصف الكوب من الدقيق المتعدد الاستعمالات
ملعقتان صغيرتان من الباكينغ باودر
3 بيضات في حرارة الغرفة
6 ملاعق طعام من الزبدة في حرارة الغرفة
كوب وثلثا الكوب من السكر
كوب من الحليب
رشة ملح
رشة فانيلا

الصلصة

200غ من الشوكولا
كوب من الكريما الطازجة
25غ من الزبدة

للزينة

كوب من الفراولة المقطّعة
كوبان من الكريما الطازجة المخفوقة
ملعقتا طعام من السكر

طريقة التحضير

يدهن قالب جاتوه دائري قطره 26 إلى 28 سم، له فتحة في وسطه، بالزيت ويرش فوقه الدقيق.

تخفق الزبدة مع السكر لتصبح ناعمة وقشدية. يضاف إليها البيض، بمعدل بيضة واحدة كل مرة، ويتابع الخفق. يضاف الحليب ويتابع الخفق.

يخلط الدقيق مع الباكينغ باودر والفانيلا والملح. يضاف خليط الدقيق إلى خليط البيض للحصول على مزيج متجانس. يسكب هذا المزيج في قالب الجاتوه ويخبز في فرن حرارته 350 درجة فهرنهايت لمدة 35 دقيقة تقريباً أو حتى يخرج عود الأسنان المغروز فيه نظيفاً ويصبح سطح الجاتوه ذهبياً.

يخرج الجاتوه من الفرن. وحين يصبح فاتراً، يقلب ليبرد.

يقطع الجاتوه أفقياً إلى طبقتين. يحشى الجاتوه بالكريما المخفوقة مع السكر (باستعمال كيس حلويات له رأس معدن زخرفي). تغطى الطبقة الثانية من الجاتوه بغاناش الشوكولا. يزين الجاتوه بالفراولة المقطّعة لملء الفتحة التي في وسطه.

يحفظ الجاتوه في الثلاجة حتى موعد التقديم.

تحضير غاناش الشوكولا

تُسخن الكريما الطازجة. تضاف إليها الشوكولا السوداء المفرومة وتخلط معها حتى تذوب الشوكولا.

تضاف الزبدة ويخلط المزيج. حين تصبح الصلصة فاترة وقابلة للسكب، تسكب فوق الجاتوه وتترك لتجري على حوافه.

إظهار التوقيع
توقيع : Milla William
#11

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ريحانة دمشقية
اممممممممم ياعيني ع الجمال

شي بشهي
من ذوقك ياعسل

إظهار التوقيع
توقيع : Milla William
#12

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

تسلم إيدك حبيبتى شكلة راااااائع
ربنا يسعدك يارب

رد: اتفضلوا ياعدولات

إظهار التوقيع
توقيع : Nothing To Lose
#13

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

وااااااااااااو حلوين اوي تسلم الايادي
#14

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

جميل قوي
يسلمووووو يا سكرة

#15

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

رد: اتفضلوا ياعدولاتتسلم ايديكي حلووووين يم يمي ساترك الريجيم بس اليوم واكلهم كلهم
إظهار التوقيع
توقيع : نور الحكيم
#16

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

سلمووووو يا سكر انا كمان عاوزة اكلهم كلهم يم يم حلوين
إظهار التوقيع
توقيع : bassouma
#17

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

رد: اتفضلوا ياعدولات
انا حاخد دى الجو حررر

#18

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

كله اكل كله اكل

اهئ اهئ

شكراااااا ياعسوله

قطعه سكر حيخرج من تحت ايدها ايه غير السكر؟؟؟

إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#19

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

رد: اتفضلوا ياعدولات
رد: اتفضلوا ياعدولات
تسلم ايديكي يا قمر
لو ممكن طريقة الاثنين دول

إظهار التوقيع
توقيع : amira ali
#20

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

واووووو اية الجمال دة كلة تلسلميلى يا سكر
إظهار التوقيع
توقيع : رتوجى
#21

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

ياسلام عالحلويات اللى خارجه من تحت ايد الحلوين يسلمو ايديكى ياقمر
#22

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة قدوتى عائشة
تسلم إيدك حبيبتى شكلة راااااائع

ربنا يسعدك يارب

رد: اتفضلوا ياعدولات
ويسعدك ياعمري

إظهار التوقيع
توقيع : Milla William
#23

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

رد: اتفضلوا ياعدولات
يسلمووو حبيبتي
بجد موضووعكـ رووعه
وتم التقييم لأحلى عضوة
رد: اتفضلوا ياعدولات

إظهار التوقيع
توقيع : ĦǎḒồỘǒŜĦ Ằŋẵ
#24

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ♥عاشقة الصداقة♥
رد: اتفضلوا ياعدولات
يسلمووو حبيبتي
بجد موضووعكـ رووعه
وتم التقييم لأحلى عضوة
رد: اتفضلوا ياعدولات
دا من ذوقك ياعمري وانت الاروع

إظهار التوقيع
توقيع : Milla William
#25

12 رد: اتفضلوا ياعدولات


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة amira ali
رد: اتفضلوا ياعدولات
رد: اتفضلوا ياعدولات
تسلم ايديكي يا قمر
لو ممكن طريقة الاثنين دول

اكيد طبعا ممكن ياعسل
الاولى:
حلوى البراونيز مع موس الشوكولاتة.
اسلوب الطبخ : فرنسي
مدة التحضير : 30 دقيقة
مدة الطهو : 12 دقيقة
مدة التثليج : 3 ساعات

المكوّنات

لتحضير موس الشوكولاتة:
* 20 غ من رقائق الجيلاتين
* 350 غ من الشوكولاتة الداكنة
* 1/3 علبة أو 125 غ من حليب نستله المكثف المحلى
* 600 غ من كريما الخفق
لتحضير كريما الشوكولاتة:
* 100 غ من الشوكولاتة الداكنة
* 100 مل من الكريما السائلة

لتحضير البراونيز:
* 250 غ من الشوكولاتة الداكنة
* ½ كوب أو 100 غ من الزبدة غير المملحة٬ المذوّبة
* 2/3 علبة أو 275 غ من حليب نستله المكثف المحلى
* 5 من البيض
* 1 كوب أو 130 غ من الدقيق العادي
* 2 أكواب أو 200 غ من الجوز٬ المفروم
* 2 ملاعق صغيرة من البيكينغ باودر

طريقة التحضير

لتحضير موس الشوكولاتة:

تُنقع رقائق الجيلاتين في الماء البارد لمدّة 5 دقائق، وتُذوّب الشوكولاتة.

يُسخّن حليب نستله المكثّف المحلّى، ويُضاف إليه الجيلاتين، ثمّ يُضاف المزيج إلى الشوكولاتة.

تُضاف الكريما المخفوقة على مهل بواسطة ملعقة. يُحفظ الخليط في البرّاد لمدّة ساعة.

لتحضير كريما الشوكولاتة:

تُذوّب الشوكولاتة، وتُضاف الكريما الساخنة، ويُخلط المزيج على مهل.

لتحضير البراونيز:

تُذوّب الشوكولاتة، وتُضاف الزبدة المذوّبة وحليب نستله المكثّف المحلّى، ويُخلط المزيج على مهل.

يُخفق البيض حتى يشكّل رغوة، ثم يُضاف المزيج.

يُخلط الدقيق مع الجوز والبيكينغ باودر، ويُضاف إلى المزيج، ثم يُخلط المزيج على مهل بواسطة ملعقة كبيرة. يُسكب المزيج في صينية خَبز مدهونة بالزبدة، بحجم 30 × 45 سم، ويُخبز في فرن محمّى بشكلٍ مسبق على حرارة 180 درجة مئوية لمدّةٍ تتراوح بين 10 و 12 دقيقة.

تُخرَج الصينية من الفرن وتُوضع في البراد لمدّة 20 دقيقة لتبرد؛ يُضاف موس الشوكولاتة ثم توضع الصينية في الثلاّجة لمدّة 3 ساعات.

بعد إخراج الصينية من الثلاّجة، تُسكب كريما الشوكولاتة وتُنشر على سطحها، ثم يُقطّع القالب إلى قطعٍ تُقدّم باردة.

نصائح التقديم : يجب أن تكون كريما الشوكولاتة دافئة قبل استعمالها، وألاّ تكون ساخنة جداً.

الحلو الثاني:
تشيز كيك باردة

المقادير:
مقادير طبقة البسكويت:
- 2 علبة بسكويت شاي (وزن العلبة 150 غرام)
- 55 غرام زبدة.

مقادير طبقة الجبنة :
- 120 غرام جبنة طرية حلوة
- 1 كوب حليب
- 1 مغلف بودرة جيلو الليمون
- 1 كوب ماء ساخن
- 3 ملاعق طعام سكر
- 1 ملعقة طعام ليمون مربى أو صوص كرز معلب أو محضر في البيت للتزين

طريقة التحضير:
لتحضير طبقة البسكويت:
- يطحن البسكويت ناعما ثم تذوب الزبدة وتفرك الزبدة مع البسكويت وترص جيدا في قالب التقيم، يفضل استخدام القالب الدائري الذي يفك من الجانب.

لتحضير طبقة الجبنة:
- يذوب الجيلو في كوب الماء ويضاف له الحليب والسكر وعصير الليمون ويوضعوا في الخلاط مع الجبنة ويضربوا حتى يختلطوا جيدا. .
- تدار خلطة الجبنة فوق طبقة البسكويت وتوضع في الثلاجة حتى تجمد، تقريبا 7 الى 8 ساعات. .
- يفك القالب ثم تزين الكيكة بالمربى أو الصوص .

إظهار التوقيع
توقيع : Milla William
#26

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

ممكن ده؟
رد: اتفضلوا ياعدولات

إظهار التوقيع
توقيع : رحيق
#27

افتراضي رد: اتفضلوا ياعدولات

تسلم ايدك يا حبيبتي واحلي حاجة انك عطياني المقادير بالكوباية
تسلمي يارب

إظهار التوقيع
توقيع : amira ali


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
خلى بالك من زوزو - عزومتى على قدى اتفضلوا zozoweza دردشة عدلات
الحقونى ياعدولات بسرعة بنوتة عسولة 654 سؤال وجواب
افكار سهلة وبسيطة لاناقة منزلك 2025 - افكار جميلة ومنظمة 2025 - اتفضلوا معايا mycat افكار وتجارب منزلية
تعالو اتفضلوا عيد ميلاد توأمى بدأ توتى 1 مضيفة عدلات
اتفضلوا ياعدولات القهوه وصلت ام نيرة صور x صور


الساعة الآن 06:29 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل