بالنسبة للمصريين هي شبه رموش الست جداً...نفس القوام الناعم الرملي شوية وفعلاً منتهى السهولة والسرعه والجمال...يا ريت تجربوها
المقادير
1 كوب دقيق
120 جرام قشطة
، أنا جبت لبن من عند اللبان غليته وشلته في الثلاجه وخدت القشطة بتاعته إستخدمتها
1 معلقة صغيرة بيكنج باودر
عسل أو قطر بأي طريقة أو نكهه تحبيها
الطريقة
نخلط الدقيق مع البيكنج باودر وبعدين نضيف القشطة ونعجن كويس لحد ما تتكون عجينة ناعمة جداً ومش بتلزق في الإيد، لو العجينة إحتاجت دقيق زياده عشان تمسك، نفرد العجينة ونقطعها بأي أشكال، نقلي في زيت سخن لحد ما اللون يبقى ذهبي نشيلها من الزيت على القطر أو العسل علطول، ونحطها في صفاية عشان ننزل أي قطر زياده ونقدم