أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي القشطية

القشطية

بالنسبة للمصريين هي شبه رموش الست جداً...نفس القوام الناعم الرملي شوية وفعلاً منتهى السهولة والسرعه والجمال...يا ريت تجربوها



المقادير

1 كوب دقيق
120 جرام قشطة
، أنا جبت لبن من عند اللبان غليته وشلته في الثلاجه وخدت القشطة بتاعته إستخدمتها
1 معلقة صغيرة بيكنج باودر
عسل أو قطر بأي طريقة أو نكهه تحبيها



الطريقة

نخلط الدقيق مع البيكنج باودر وبعدين نضيف القشطة ونعجن كويس لحد ما تتكون عجينة ناعمة جداً ومش بتلزق في الإيد، لو العجينة إحتاجت دقيق زياده عشان تمسك، نفرد العجينة ونقطعها بأي أشكال، نقلي في زيت سخن لحد ما اللون يبقى ذهبي نشيلها من الزيت على القطر أو العسل علطول، ونحطها في صفاية عشان ننزل أي قطر زياده ونقدم

القشطية






منقوول



إظهار التوقيع
توقيع : لؤلؤة الايمان
#2

افتراضي رد: القشطية

تسلم الايادى

إظهار التوقيع
توقيع : رومه
#3

افتراضي رد: القشطية

حلوا كثير يسلمو
#4

افتراضي رد: القشطية

تسلم ايدك
إظهار التوقيع
توقيع : dodo modo
#5

افتراضي رد: القشطية

الله عليكى يا ام وليد ياجامده
#6

افتراضي رد: القشطية

شكرا ليكى
إظهار التوقيع
توقيع : لحظة حنين
#7

افتراضي رد: القشطية

مع انى بحاول امتنع عن الحلويات عشان خايفه يكون عندى سكر

بس شهتينى اوى

إظهار التوقيع
توقيع : ريموووو
#8

افتراضي رد: القشطية

شكلها حلوة
#9

افتراضي رد: القشطية

يسلمو
#10

افتراضي رد: القشطية

حلوه اوي ربنا يعطيكي العفيه حعملها دلوتي للاولاد شكرا
#11

افتراضي رد: القشطية

رد: القشطية
إظهار التوقيع
توقيع : لؤلؤة الايمان
#12

افتراضي رد: القشطية

ان شاءالله بكره هعملها تسلم ايدك
#13

افتراضي رد: القشطية


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ارم
ان شاءالله بكره هعملها تسلم ايدك
رد: القشطية

إظهار التوقيع
توقيع : لؤلؤة الايمان



الساعة الآن 04:19 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل