أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

وصفة المسقعة على طرقتى

المقادير
بطاطس حسب الرغبة
باذنجان شرائح
3 بصلات
ثوم مفروم




2 معلقة صلصة
كمون
ملح
قرفة
زيت او سمن
الطريقة
- البطاطس تقطع حلقات والبصل
- يقلى الباذنجان فى الزيت وينقل فى طبق
- فى صينية يرص حلقات البصل وفوقها البطاطس ثم الباذنجان
- فى طبق عميق يوضع الصلصة والثوم والملح والكمون والقرفة وعليهم كوب ونصف ماء
- يقلب الخليط ثم يسقى به الصينية
- تدخل الفرن وفى نصف الوقت تخرج وبمعلقة تخذى من السائل وتسقى وجه الصينية حتى يتم النضج

بالهنا
المسقعة على طرقتى



إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#2

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى

تسلم الايادى
#3

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى

الله عليكي تسلم ايدك دا من شكلها بس رائعة اكيد الطعم هيكون افضل بس ممكن نزود عليها فلفل اخضر ؟
إظهار التوقيع
توقيع : بسمة محمد
#4

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى

تسلم الايادى

إظهار التوقيع
توقيع : ملك قلبى
#5

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى

تسلم الايادى


#6

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى

تسلم ايديكى شكلها تحفة ويجوع كمان
بس انتى كاتبه الوصفة بأختصار قوى وفى حاجات موش فاهماها

#7

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى

تسلمي ويبارك فيك ربنا انا اعجبت بالمسقعة لاني اول مرة اشوف ليس فيها لحم مفروم خضار بس - حجربها في رمضان ان شاء الله لكن يمكن ما تنفع زوجي لانه عندو سكر وهي فيها كتير دهون
#8

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى

تسلم الايادى
إظهار التوقيع
توقيع : درة مكنونة
#9

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة لافالانتينا
تسلم الايادى
نورتينى يا قمر
تسلمى على درك


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بسمة محمد
الله عليكي تسلم ايدك دا من شكلها بس رائعة اكيد الطعم هيكون افضل بس ممكن نزود عليها فلفل اخضر ؟
ممكن تضيفى الى يعجبك وكل مرة جربى حاجة وممكن لحم مفروم الابتكار يولد التغير وعدم الروتين فى الوجبات




المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ملك قلبى
تسلم الايادى
ملك حبيبة قلبى ديما اسعد لتواجدك

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#10

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة درة مكنونة
تسلم الايادى
وتسلمى على مرورك الطيب


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sumaiakassab
تسلمي ويبارك فيك ربنا انا اعجبت بالمسقعة لاني اول مرة اشوف ليس فيها لحم مفروم خضار بس - حجربها في رمضان ان شاء الله لكن يمكن ما تنفع زوجي لانه عندو سكر وهي فيها كتير دهون
بسى يا جميل ممكن تقلى البذنجان فى الفرن هنا بيكون خفيف وخالى من الدهون
قطعى البذنجان وفى صينيه مدهونة زيت رصى البذنجان ورشى او ادهنى الوجه ودخليه الفرن حتى يحمر واستخدمية
الف سلامة يارب يشفيلك زوجك



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة lolygamal2010
تسلم ايديكى شكلها تحفة ويجوع كمان


بس انتى كاتبه الوصفة بأختصار قوى وفى حاجات موش فاهماها
اى احاجة مش عرفها قوليلى وانا اوضحها ليكى يا قمر

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سلسبيلا
تسلم الايادى
تسلميلى يا جميل

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#11

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى

بارك الله فيك
إظهار التوقيع
توقيع : شيماء...
#12

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة شيماء...
بارك الله فيك
اهلاباهل سوريا
نورتى يا قمر

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر
#13

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى

جميلة الوصفة جدا بس من غير قلى البذنجان تبقى صحية و جميلة اكتر و كأنك بتأكلى خرشوف
#14

افتراضي رد: المسقعة على طرقتى


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dandy loly
جميلة الوصفة جدا بس من غير قلى البذنجان تبقى صحية و جميلة اكتر و كأنك بتأكلى خرشوف
الف شكر على مرورك وعلى الفكرة هجربة

إظهار التوقيع
توقيع : أميرة القصر


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
بالصور طريقة عمل المسقعة . المسقعة على طريقتي . طريقة عمل المسقعة τнє τɪмє σf sυиsєτ من مطبخي
طريقة عمل المسقعة , عمل طريقة عمل المسقعة المصرية قصة شتا اكلات واطباق رئيسية
المسقعة المصرية,طريقة عمل المسقعة,المسقعة علي اصولها Marwa El-shazly اطباق سهلة وسريعة
المسقعة طريقة عمل صينية المسقعة بالفرن وصفة سهلة وسريعة الشجر الاخضر من مطبخي
طريقة عمل المسقعة المصرية omelbanat اكلات واطباق رئيسية


الساعة الآن 06:42 PM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل