أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي من الاخر سلطت طحينه روعه

من الاخر سلطت طحينه روعه


السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

اللهم صلى وسلم وبارك على سيدنا محمد وعلى اله وصحبة وسلم تسليما كثيرا

ازيكم يا قمرات

انهاردة جبتلكم طريقة عمل سلطة الطحينة بتاع المحلات

والى هتجربها هتعرف ان مافيش فرق خالص بينهم

طبعا احنا عارفين ان المحلات اهم حاجة عندها المكسب يعنى تستخدم خامات اقل مننا بس الطعم سبحان الله تلاقية غير

والحمد لله توصلت للسر وقولت لازم اعرفه للفتوكات حبايبى

يلا بلاش رغى كتير وندخل على المقادير

انا مش هقولك مقادير تلتزمى بيها بس هقولك على ارشادات




هنحط فى طبق شوية دقيق وطحينة وملح وفلفل وكمون و معلقة خل ونص ليمونة

ونخلى كمية الدقيق ضعف كمية الطحينة


من الاخر سلطت طحينه روعه
هنقلب كويس كل المكونات


من الاخر سلطت طحينه روعه
نزود ماء على حسب التقل المناسب ليكى فى ناس تحبها سايله شوية عن الى فى الصورة انتى وراحتك


من الاخر سلطت طحينه روعه




وهنا حططها فى طبق التقديم وبالهنا والشفا

وعلى فكرة الخضرة الى عليها دى مخزناها بالطريقة الى فى توقيعى ومشاء الله دى بقالها اكتر من اسبوعين فى التلاجة عندى بس مشاء الله لونها زى ماهو

من الاخر سلطت طحينه روعه



إظهار التوقيع
توقيع : طم طم 2013
#2

افتراضي رد: من الاخر سلطت طحينه روعه

ما فيش الصور ارفيعمهم من عدلات
إظهار التوقيع
توقيع : ★н̃̾ɑ̃̾ı̃̾σ̃̾ѕн̃̾ɑ̃̾★
#3

افتراضي رد: من الاخر سلطت طحينه روعه

يسلموووو
إظهار التوقيع
توقيع : مونه الامورة
#4

افتراضي رد: من الاخر سلطت طحينه روعه

يسلموووووووووو
إظهار التوقيع
توقيع : محبه لله
#5

افتراضي رد: من الاخر سلطت طحينه روعه

ينقل لمقبلات ومعجنات
إظهار التوقيع
توقيع : محبه لله
#6

افتراضي رد: من الاخر سلطت طحينه روعه

الصور مش موجودة
يسلموووو

إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#7

افتراضي رد: من الاخر سلطت طحينه روعه

تسلم الايادى يا عسل
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#8

افتراضي رد: من الاخر سلطت طحينه روعه

تسلم ايدك يا قمر
إظهار التوقيع
توقيع : Frawla
#9

افتراضي رد: من الاخر سلطت طحينه روعه

رد: من الاخر سلطت طحينه روعه
إظهار التوقيع
توقيع : fatma7072
#10

افتراضي رد: من الاخر سلطت طحينه روعه

جميل مشكورة


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
اطباق سهلة وسريعة لجين عادل من مطبخي


الساعة الآن 10:23 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل