أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

5 98 بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر


بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر


[IMG]https://www.***- /islam/Library/img/3ater/div1000.files/image002.gif[/IMG]


بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر







حبيبتى ست الكل سوف نقوم بعمل البمبار المحمر


نحضر البصله وتحميرها فى الزيت ثم نوضع عليها الصلصه ويتم تسبيكها جيدا


ووضع التوابل الملح والفلفل الاسمر والكمون ونعناع ومرقه الدجاج


ثم نحضر الخضره ونقطعها جيدا وتوضع على الصلصه ثم نغسل الارز جيدا


ويوضع على خلطه المحشى ويتم تقليبهم جيدا ونبدا الحشو وبعد الانتهاء من الحشو


يتم سلقه فى ماء مغلى جيدا ويترك حتى تنضج ثم يتم تحميره وتزينه بالخضره

والف هنا وشفا يا ست الكل يم يم يمممم


[IMG]https://www.***- /islam/Library/img/3ater/div1000.files/image003.gif[/IMG]








إظهار التوقيع
توقيع : fatma7072
#2

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

يسلمووووو

إظهار التوقيع
توقيع : ندى ام
#3

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

رووووووووووعه يسلمووووووووو
#4

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

إظهار التوقيع
توقيع : ام طاطو
#5

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

بموت فيه تسلم ايدك
إظهار التوقيع
توقيع : سماح الطيبة
#6

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

يسلمووو
#7

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

الله يعطيك العافية
#8

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#9

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

روووعة يسلموووووو

إظهار التوقيع
توقيع : محبه لله
#10

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

يثبت لفترة

إظهار التوقيع
توقيع : محبه لله
#11

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

ﻣﺸﻜﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﺭﻩ
#12

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

طريقة اخرى لعمل الممبار

الكمية تكفي: 3 أشخاص
وقت التحضير: 60 دقيقة
وقت الطهي: 45 دقيقة
المقادير: 1/2 كيلو ممبار 3/4 كيلو رز مصري مقدار بقدونس وشبت وكسبرة خضرة ونعناع 6 ثمرة عصير طماطم معلقة كبيرة صلصة 2 ثمرة كبيرة بصلاية مقدار ملح وفلفل وكمون وشطة وقرفة بودر مقدار قرنفل بودر وبهارات ملعقة صغيرة سكر
التحضير: . هنقطع الممبار بحجم مناسب
. ونبتدي نجهز الحشوة بتاعة الممبار
. هنغسل الرز ونصفيه
. ونجهز الخضرة ونقطعها
. ونعمل بقي التسبيكة
. اول حاجة هنجيب بصلتين كبار ونقطعهم او نبشرهم زي ما تحبوا
. ونحطهم في حلة مع حتة زبدة وشوية زيت لحد ما البصل يدبل ويتغير لونه
. ونضيف عليه عصير الطماطم ومعلقة الصلصة ونسيبهم يتسبكوا شوية
. وبعدين نضيف التوابل كلها ونظبط الملح وبعدين نضيف معلقة صغيرة سكر بتخلي الطعم غير ومميز
. ونطفي عليها ونسيبها تهدي شوية
. بعدين نضيف عليها الرز والخضرة وماننساش رشة نعناع ناشف بتدي نكهة جامدة اوي
الطبخ: . بعدين نبتدي نحشي الممبار بالحشو اللي مجهزينه
. وبعد مانخلص حشو نبطط الممبار شوية
. عشان لما الرز بيستوي بيزيد حجم الممبار فعشان يطلع حجمه مظبوط وما يبوظش مننا
. كمان واحنا بنحشي نخلي الاطراف بتاعة الممبار فاضية شوية
عشان الرز ما يقعش منها وتقفل بسهولة لما ننزله في المية
. بعدين بنجهز حلة فيها مية وحبهان وبصلتين ومكعب مرق وجنزبيل بودر وفلفل اسود وملح
. ونسيبها تغلي كويس اوي
. واحنا بنحط الممبار في الحلة نمسكه بايدينا من الطرفين بتوعه مش من طرف واحد
. عشان الرز ما يقعش منك في المية
. واول ما هتحطيه في المية هتلاقي الاطراف بتاعته قفلت علي طول
. نسيب الممبار علي نار متوسطة لمدة ساعة الا ربع تقريبا لحد ما الرز يستوي كويس وكمان الممبار
. بس برضه ما يمنعش انك تتابعي السوا من بعد مرور نص ساعة
ممكن يكون استوي عشان ما يتهريش مننا ويبوظ
. واول ما يستوي نطلعه من المية علي طول ونسيبه يبرد
. بعدين نجهز طاسة فيها زيت غزير ونسخن الزيت كويس ونحط فيه الممبار ونسيبه يتحمر كويس
. وكل واحدة بقي وذوقها في التحمير اللي عايزاه يتحمر اوي تسيبه مدة اطول

#13

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

يسلمووو يا قمر

#14

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

إظهار التوقيع
توقيع : Frawla
#15

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر

يسلموووو

#16

افتراضي رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر



رد: بمبار محمر احلى طريقه لعمل المبمبار المحمر



قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
سمك بالطحينه فى الفرن , طريقه عمل سمك بالطحينه فى الفرن , مقادير طبخ سمك بالطحي ريموووو المأكولات البحرية
طريقه تثبيت الكروشيه بالغراء بالصور،سله كروشيه لحفظ الادوات بالصور مع طريقه تثبي ريموووو الخياطة والكروشية والتريكو
طريقه عمل فتة الكوارع المصريه semo12 من مطبخي
طريقه عمل الفخذ المحمر اللذيذ بالفرن zozoweza اكلات واطباق رئيسية
فخد الغنم المحمر طريقه فخد الغنم المحمر ريموووو مطبخ اللحوم


الساعة الآن 04:14 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل