أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

وصفة البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

النهاردة بقدم للمبتدئات طريقة للبسلة والجزر باللحمة البقري
من مطبخي وأنا مطبقاها في حلة الضغط واللى معندهاش برضه مفيش مشكلة بس حلة الضغط بتوفر معايا وقت كتيييييييير قوي
نشوف المقادير حبيباتي
3/4 بسلة جزر طبعا بتعملى الكمية على حسب عدد عيلتك وكمان أنا بعمل الأكلة ليومين
3/4 طماطم مضروبة ومصفاه
2 بصلة كبيرة مقطعة شرائح
5 فصوص ثوم كبيرة مفرومة
1 كجم لحمة بقري
1 ملعقة كبيرة ملح خلى بالك البسلة بتبقي مسكرة يعني لازم تظبطي ملحها كويس
1 ملعقة صغيرة فلفل أسود

نشوق الطريقة بالصور

دى اللحمة والطماطم

البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

وضعت اللحمة بعد غسلها جيدا في الحلة مع الطماطم والملح والفلفل الأسود

البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

حاقفل حلة الضغط عليها وأظبط ساعتي علي نصف ساعة بالضبط

دي البسلة والجزر طبعا ببقي مخزناهم عندى بالديب فريزر جرد بتقطعي الجزر وتفرطى البسلة وتغسليها وتشيليها بالفريزر
ومعاها البصل والثوم

البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

بعد مرور النصف ساعة افتحي حلة الضغط وضعي البسلة وظبطي المياه وبتبقي بالشكل ده وشوفي الملح بتاعك مظبوط ولا لأه

البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

اقفلي عليها واظبطي ساعتك على 10 دقائق بالضبط وكده أكلتك بقت جاهزة

البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

ايه رأيكم تمام مش كده تسلميلي ياحلتى الغالية أنا مسمياها لهلوبة على فكرة

وده طبق البسلة والجزر باللحمة البقري في النهاية

البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

سهل وخفيف مش كده
الطريقة دي نئ × نئ
يعني لا شوحتى حاجة ولا قليتي حاجة
قدميه مع برام الرز المتين
طاب من العدولات اللي حتقولى طاب انتى ربنا بيحبك وجبتي حلة الضغط





طاب أنا ماعنديش أعمل ايه؟
ولا حاجة بسيطة جدا
حتسوى اللحمة 3/4 سوا وبعدين حتطلعيها وتحطى عليها الطماطم والبسلة والجزر والبصل والثوم والملح والفلفل وملعقة السمن وتظبطي مايتها وتسيبيها لحد ماتستوى وبس
أما لو عندك لحمة عجالى حطيها كلها مع بعض وحتستوي علطول طبعا
وممكن كمان تحطيها في البرام في الفرن بنفس الطريقة وحابقي اعملهالكم برضه ان شاء الله
يارب يكون شرحي وافى وأى استفسار تحت أمركم حبيباتى العدولات



إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#2

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

تسلم ايديك يا مونى

تم التكريم

إظهار التوقيع
توقيع : ندى ام
#3

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

تسسسلم ايدك يا حبيبتى


انا بقا خطيبى بيموت فى حاجه اسمها بسله

إظهار التوقيع
توقيع : اجمل بنوته
#4

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

[IMG]https://www.**- /up/uploads/images/**- 3087f1da88.gif[/IMG]
إظهار التوقيع
توقيع : بسكوته بالشوكولا
#5

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

يسلمو الايادي شكلها يشهي بالهناء على قلوبكم
إظهار التوقيع
توقيع : طُمُوحي الجنّة
#6

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

حلوة اوي انا الحله السب بسوي فيها اللحمة بس ومش بفكر اطبخ فيها خالص
بس شجعتيني اطبخ فيها اسهل من وجع الدماغ بتاع الحلل العادية
تسلم ايدك

إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#7

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

إظهار التوقيع
توقيع : zozoweza
#8

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

تسلم ايدك شكلها يفتح النفس
#9

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#10

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

نورتونى حبيباتى
فعلا ياجوجو حلة الضغط ممتازة في عمايل الأكل ومش مقتصرة على سلق اللحمة أو الفرخ فقط أنا بستخدمها في كل حاجة تابعونى في أكلاتى عشان تاخدوا تعليمات الطبخ فيها

إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#11

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

تسلم ايدك يا قمر
رائعه وتفتح النفس

إظهار التوقيع
توقيع : Frawla
#12

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

إظهار التوقيع
توقيع : ام طاطو
#13

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

سبحان الله
#14

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

تسلم الايادي

اللهم صل وسلم وبارك علي سيدنا محمد

إظهار التوقيع
توقيع : sweet flower
#15

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

نورتونى
إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#16

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

ووواوووو جميله
إظهار التوقيع
توقيع : omelbanat
#17

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

نورتينى حبيبتى
إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#18

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

روووعة يا قمرى وسهلة كمان ولكى حق تسمى الحلة الهلوبة لانها فعلا بتنجز فى الوقت ما شاء الله

إظهار التوقيع
توقيع : محبه لله
#19

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

واحلى خمس نجوم لعيونك

إظهار التوقيع
توقيع : محبه لله
#20

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

تسلميلي ياعمرى منورانى
إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي
#21

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

يسلموووووووو
#22

افتراضي رد: البسلة والجزر باللحمة البقري في حلة الضغط بطريقتى للمبتدئات, مطبخ مايا علي

نورتينى
إظهار التوقيع
توقيع : مايا علي


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
حلة الضغط كيفية استخدام حلة الضغط هبه شلبي استشارات ونصائح مطبخية
موسوعة اكلات حصريه من مطابخ العدولات مواضيع حصريه فى منتدى عدلات ندى ام المعجنات والفطائر
ادوات مطبخ جديدة - اواني جديده للمطبخ الحديث سوسو الامورة ادوات واجهزة منزلية
امتحان علوم للصف الثانى اعدادى ريموووو المرحلة الاعدادية
صينية الكوسة باللحمة مع الأرز بالشعرية من مطبخ مايا على مايا علي من مطبخي


الساعة الآن 05:15 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل