أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

نحن على أبواب الشهر الكريم
أعاننا الله على ذكره و شكره و طاعته

الشهر الكريم معروف كذلك بالطبخخخخخخخخ





اللي مشهورة بطبخها و طبخها فيه رائحة مميزة ، نكهة مميزة
تقوللنا على السر الي اعتمدو


أرجو التفاعل



إظهار التوقيع
توقيع : mahee
#2

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

يسلموووووووو ماهى ع الموضوع
انا ياستى الى بيميز طبخى البهارات
انا بحب الاكل الى بالبهارات وزوجى كمان كان فيه اكلات مش بياكلها فى بيتهم واكلها من ايدى
زى الباميه ومحشى الباذنجان والفته
وكمان بياكل افتكاساتى فى الاكل

#3

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

ماشى جيتى للمعلم الكبير ده انا خبره يا ماهى بس تدفعى كام
إظهار التوقيع
توقيع : هبه شلبي
#4

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

لااااااا اول ذوقوا بعدين اقولكم على السر ههههههههه

رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

إظهار التوقيع
توقيع : فلسطين
#5

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الحوراء25
يسلموووووووو ماهى ع الموضوع
انا ياستى الى بيميز طبخى البهارات
انا بحب الاكل الى بالبهارات وزوجى كمان كان فيه اكلات مش بياكلها فى بيتهم واكلها من ايدى
زى الباميه ومحشى الباذنجان والفته
وكمان بياكل افتكاساتى فى الاكل
أها
شكرا غاليتي لتفاعلك
يعني تحطي بهارات خاصة ؟
ولا البهارات العادية
شكلك نفسك حلو
هههههههههه


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هبه شلبى
ماشى جيتى للمعلم الكبير ده انا خبره يا ماهى بس تدفعى كام
الي انتي عايزاه يا كبيرة
ههه
افيدينا يا ختي
باين عليك شف بريمو
تنقال كده؟

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة فلسطين
لااااااا اول ذوقوا بعدين اقولكم على السر ههههههههه

رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا
مممممممم
شكلها كثير زاكي
شكرا حبيبتي
يلا واش هي أسرارك المطبخية؟

إظهار التوقيع
توقيع : mahee
#6

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

الشكر لله ياماهى
بصى ياقمرى
انا باستخدم البهارات العاديه
بس للسمك طبعا بهارات واللحمه وباقى الاكل بهارات تانيه
بس الحمد لله عندى نعمة تذوق عاليه يعنى بعرف الاكل ده ناقصه ايه
ان كان بهارات وفلفل او كمون او اى سى اخر

#7

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الحوراء25
الشكر لله ياماهى
بصى ياقمرى
انا باستخدم البهارات العاديه
بس للسمك طبعا بهارات واللحمه وباقى الاكل بهارات تانيه
بس الحمد لله عندى نعمة تذوق عاليه يعنى بعرف الاكل ده ناقصه ايه
ان كان بهارات وفلفل او كمون او اى سى اخر
ماشاء الله تبارك الله عليك
صح يعني احنا في أسايسات الطبخ يعلمونا للمرق أحمر بهارات وللمرق الأبيض بهارات أخرى
شكرا غاليتي
وللسمك طبعا يحب الكمون
صح؟
هههه
نورتي ختي

إظهار التوقيع
توقيع : mahee
#8

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

تميزى حبيبتى فى الاكلات الشعبية بالذات وكمان المعجنات الحمد لله بتطلع معايا تحفة زى البيتزا وعيش باللحمة والكرواسون والاكلات الشعبية المميزة المحاشى بانواعها والبصارة والعدس بانواعة والصوانى كل مايخطر على باللك من لحوم واسماك الحمد لله انا لها هههههههههههه
#9

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

اناتحت امرك لحمه فراخ سمك كل الي نفسك فيك
إظهار التوقيع
توقيع : نوارا
#10

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة omabdelmonem
تميزى حبيبتى فى الاكلات الشعبية بالذات وكمان المعجنات الحمد لله بتطلع معايا تحفة زى البيتزا وعيش باللحمة والكرواسون والاكلات الشعبية المميزة المحاشى بانواعها والبصارة والعدس بانواعة والصوانى كل مايخطر على باللك من لحوم واسماك الحمد لله انا لها هههههههههههه
ماشاء الله .... ماشاء الله
وإيه السر بقا؟
هههه
أوكي أنا عن نفسي أحب المحاشي حطيلنا سر من أسرارك
شكرا

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نوارا
اناتحت امرك لحمه فراخ سمك كل الي نفسك فيك
شكرا غاليتي
انتي لي تؤمري
طيب مش رح نتعبك أعطيلنا سرك في الدجاج
الفراخ يعني
هههههههههه

إظهار التوقيع
توقيع : mahee
#11

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

بصي بالنسبه لصينيه الفراخ اول حاجه البهرات حبهان ورق لورا كبابه صيني وروز ماري واطحنيهم خدي ملعقه منهم وطمطمايه وقرن فلفل حامي وبصله وفصين توم وليمونه وطحنيهم في الخلاط وقطعي الفراخ وعملي شقوق بالسكين فيها وتبليها كويس وسبيها لمده اربع ساعات ودخليها الفرن والبهنا والشفاء
إظهار التوقيع
توقيع : نوارا
#12

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نوارا
بصي بالنسبه لصينيه الفراخ اول حاجه البهرات حبهان ورق لورا كبابه صيني وروز ماري واطحنيهم خدي ملعقه منهم وطمطمايه وقرن فلفل حامي وبصله وفصين توم وليمونه وطحنيهم في الخلاط وقطعي الفراخ وعملي شقوق بالسكين فيها وتبليها كويس وسبيها لمده اربع ساعات ودخليها الفرن والبهنا والشفاء
بارك الله فيك
هاذي هي طريقتي
بدون الهيل و الكبابة
شكرا غاليتي على الرد السريع و المشاركة

إظهار التوقيع
توقيع : mahee
#13

افتراضي رد: الي طبخها يعجب زوجها أو العايلة تدخل تفيدنا

انا احب الارز المعمر الحادق وخصوصا اذا كان حادق وجوزي دايما بيطلبه علطول
إظهار التوقيع
توقيع : ام التسابيح


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
مقارنة الازواج وصفة لخراب البيوت أميرة القصر الثقافة والتوجيهات الزوجية
روايه احببت مجرماً كامله بدون تقطيع #بقلمى وغارت الحوراء أقلام عدلات الذهبية
ذكريات مسروقه ★بَـنٌـت العُ ــراق★ المنتدي الادبي
صفـــــــات الزوجه التـــي يريـــــــدها كل زوج في زوجتــــــــه....؟ ام مهند الثقافة والتوجيهات الزوجية
الصفات التى يحبها الزوج فى زوجتة نجمة منورة الثقافة والتوجيهات الزوجية


الساعة الآن 07:45 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل