أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شورما الفراخ
المكونات
750 جرام فراخ بانية
2 قطعة طماطم كبيرة
5 قطعة فلفل
2 قطعة بصل متوسط
ملح حسب الرغبة




1 ملعقة شاي فلفل أسود
1 ملعقة شاي كمون
1 ملعقة شاي بهارات شورما
1 قطعة ليمون
4 ملعقة كبيرة خل
4 ملعقة كبيرة زيت
1 قطعة قرن فلفل شطة
طريقة عمل شورما الفراخ
تقطع فراخ البانية مكعبات وتترك في طبق.
يقطع كل من الطماطم والبصل والفلفل وقرن الشطة إلى مكعبات صغيرة.
توضع كل من الطماطم والفلفل وقرن الشطة والبصل والملح والفلفل الأسود و بهارات الشورما والخل واليمون على الفراخ وتقلب جيدا.
توضع الفراخ في الثلاجة لمدة ساعتين على الأقل.
تحضر صنية متوسطة وتوضع على البوتاجاز ويوضع فيها الزيت .
توضع الفراخ في الصنية وتترك حتى النضج .
توضع الفراخ بعد النضج في طبق وتقدم مع الخبز و سلطة الطحينة وبالهناء وشفاء.



#2

افتراضي رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ
#3

افتراضي رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

مشكوووووووره

إظهار التوقيع
توقيع : ام طاطو
#4

افتراضي رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ


مشكوووووووووره

إظهار التوقيع
توقيع : صفر
#5

افتراضي رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

إظهار التوقيع
توقيع : حياه الروح 5
#6

افتراضي رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

يسلمووووووووو

إظهار التوقيع
توقيع : الملكة نفرتيتي
#7

افتراضي رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

إظهار التوقيع
توقيع : ندى ام
#8

افتراضي رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

تسلم الايااادي
إظهار التوقيع
توقيع : Frawla
#9

افتراضي رد: طريقة صدور الفراخ بالطحينة و الطماطم شاورما الفراخ

يسلمووووووووو


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
كيفية عمل عصير الطماطم, كيفيه عمل عصير الطماطم بالصور زهرة الوادى 2 مشروبات وعصائر طبيعية
وصفات بالطماطم ليبية وافتخر سلطات ومقبلات
فتة شاورما الفراخ السورية والثومية, أكلات سورية, فتة شاورما الدجاج مايا علي من مطبخي
طريقة عمل شاورما الفراخ semo12 مطبخ الدجاج
10 حقائق عن الطماطم tinhinane111 استشارات ونصائح مطبخية


الساعة الآن 08:14 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل