أو

الدخول بواسطة حسابك بمواقع التواصل

#1

افتراضي دبابيس الفراخ على طريقة المطاعم المغربية

دبابيس الفراخ على طريقة المطاعم المغربية
السلام عليكن يا قمرات
كل سنة وانتن طيبات وبالف صحة وسلامة
ويارب ينعاد على الأمة الإسلامية بالأمن والأمان
موضوعي النهارده فراخ على طريقة المطاعم
نشوف المقادير
فرخة متقطعة أو دبابيس أو وراك
بصلة كبيرة مفرومة خشن
ربع قشر ليمونة مخللة
5 ملعقة كبيرة كزبرة وبقدونس مفرومين





ملعقة كبيرة لكل من //كركم /زنجبيل/ بابريكا
1/2 ملعقة صغيرة لكل من // قرفة//كمون//فلفل أبيض
ملح حسب الذوق//زيت زيتون
طريقة التحضير
في بولة نخلط كل مكونات التتبيلة مع شوية ماية صغيرين
بعدين نتبل الفراخ كويس أوي ونسيبهم لمدة ساعتين
بعدين نحطحهم عالنار لغاية ما يتشوحو وينزلو مايتهم ويتشربوها
بعدين نضيف الماية الكافية للسوى
نغطي الحلة ونسيبهم لغاية ما يستوو
ونقدمهم مع الرز او البطاطس او مكرونة
دبابيس الفراخ على طريقة المطاعم المغربية



#2

افتراضي رد: بابيس الفراخ على طريقة المطاعم المغربية

مشكورة ياسكرة
إظهار التوقيع
توقيع : ام مالك وميرنا
#3

افتراضي رد: دبابيس الفراخ على طريقة المطاعم المغربية

تسلمين
إظهار التوقيع
توقيع : زهره محمد
#4

افتراضي رد: دبابيس الفراخ على طريقة المطاعم المغربية

تسلم ايدك
#5

افتراضي رد: دبابيس الفراخ على طريقة المطاعم المغربية

تسلم ايدك


قد تكوني مهتمة بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى
الفراخ بالصور طريقة عمل الفراخ بالفرن مع الخضار بالصور طريقة عمل فراخ وخضار بالفرن مميز فخامة ملكة مطبخ الدجاج
طريقة عمل شاورما الفراخ semo12 مطبخ الدجاج
أسهل طريقة لعمل وراك الفراخ المشوية ،استمتعى بوجبة صحية خفيفة أكلات صحية ولذيذة أم أمة الله مطبخ الدجاج
من اطيب الاكلات طريقة عمل فراخ بانيه مقرمشة.. بالصور والخطوات فخامة ملكة مطبخ اللحوم
طريقة عمل الفراخ المشوية,الفراخ المشوية بالطريقة المغربية,الفراخ المشوية المغربية ربي رضاك والجنة مطبخ الدجاج


الساعة الآن 06:45 AM


جميع المشاركات تمثل وجهة نظر كاتبها وليس بالضرورة وجهة نظر الموقع


التسجيل بواسطة حسابك بمواقع التواصل